• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

10:43

KECMANOVIĆ ISKRENO O ĐOKOVIĆU: Ne imitiram ga! Iz moje zemlje dolazi jedan od najboljih svih vremena!

AP Photo/Matthias Schrade

Tenis

KECMANOVIĆ ISKRENO O ĐOKOVIĆU: Ne imitiram ga! Iz moje zemlje dolazi jedan od najboljih svih vremena!

Podeli vest

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović kaže da ne imitira Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Miomir Kecmanović eliminisan je  u drugom kolu turnira u Madridu, nakon što je poražen od Španca Rafaela Nadala u dva seta 1:6, 6:7.

Pitali su srpskog tenisera da li može da ponovi uspehe Novaka Đokovića, koji je jedan od najboljih u istoriji ovog sporta.

Foto: Tanjug/AP

Milomir Kecmanović iskreno o Novaku Đokoviću

- Pomirio sam se da je to gotovo nemoguće i zato ne pokušavam da ga imitiram. Kada to shvatite, najbolje je da se fokusirate na samog sebe. Moj cilj je da uradim najviše što mogu i odem najdalje moguće. Novak je velika inspiracija za sve u Srbiji i zaista je neverovatno da iz moje zemlje dolazi jedan od najboljih svih vremena – jasan je bio Miomir Kecmanović.

Podsetimo, Novak Đoković u četvrtfinalu mastersa u Madridu igra u petak od 14 časova protiv Huverta Hurkača.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija