• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

07:29

NOVAKOV SIN NAVIJA ZA NOVOG NADALA! Tati neće biti lako, moraće da razočara Stefana!

reuters

Tenis

NOVAKOV SIN NAVIJA ZA NOVOG NADALA! Tati neće biti lako, moraće da razočara Stefana!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković će se za finale mastersa u Madridu boriti sa Karlosom Alkarasom (oko 16.00)

Karlos Alkaras je savladao Rafaela Nadala usred Madrida (6:2, 1:6, 6:3) i tako je zakazao duel sa jednim od najvećih svih vremena. Najbolji igrač nove generacije imaće veliku podršku sa tribina kada u subotu od 16 časova izađe na megdan sa trofejnim Srbinom.

Novak Đoković i Karlos Alkaras se nikada do sada nisu susreli na turnirima, duel u Madridu biće prvi. Pre nekoliko dana su trenirali zajedno, pred početak mastersa u Madridu.  Prema priznanju mladog tenisera iz Španije koji je pre nekoliko dana proslavio 19. rođendan, Novak Đoković ga je na tom meču "razbio" i pre nego što je susret prekinut - najbolji teniser sveta je vodio 6:1, 1:2...

Foto: Tanjug

Karlos Alkaraz sprema se za Novaka Đokovića

Ali, to je bio samo trening, videćemo kako će se zaista stvari odvijati na terenu, kada Španac bude imao navijače iza sebe, ali i nervozu i pritisak, pošto će igrati protiv najboljeg na svetu. 

Neće biti lako ni Novaku Đokoviću,  za Karlosa Alkarasa navija Novakov sin Stefan, što je srpski teniser nedavno priznao. Do sada je Stefan najviše navijao za Nadala, ali je Alkaraz "ukrao njegovo srce" sjajnim partijama ove godine.

Foto: reuters

Novak Đoković ruši mladog Karlosa Alkakara

- Mnogo je stvari koje su posebne kod njega. Oborio je mnoge rekorde kao najmlađi igrač koji je nešto ostvario. Već je u top 10, što nije tako često u ovim vremenima. Ranije smo imali takve primere, Majkl Čeng i ostali, ali sada to nije norma, da tinejdžer bude u top 10 sa tako visokim nivoom igre. Njegov napredak u poslednjih šest meseci je neverovatan. Veoma je fin momak i van terena. Imao sam priliku da treniram s njim ovde, i da provedemo malo vremena zajedno - sjajan je i na terenu i privatno -  poručio je Đoković koji je s uživanjem gledao meč Alkarasa i Nadala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija