• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

06:50

NOVAK U ČUDU POSLE PORAZA! Nije mu jasno kako je to Španac uradio!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK U ČUDU POSLE PORAZA! Nije mu jasno kako je to Španac uradio!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković posle tri sata i 35 minuta igre poražen je u polufinalu mastersa u Madridu

Pokazao je Novak Đoković da se vraća u staru formu, ali je ovog puta jači bio 19-godišnji Karlos Alkaras koji je slavio u tri seta 7:6(5), 5:7, 6:7(5).

Posle poraza bio je razočaran najbolji teniser sveta, a potom je priznao da ga je mladi Španac izuzetno iznenadio.

- Jako je dobro psihički izdržao sve izazove tokom meča. Za nekog tih godina, igrati onoliko zrelo i hrabro je zaista impresivno - bio je Đoković začuđen teniskim stavom i umećem Alkaraza, a potom dodao: 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković odao priznanje Karlosu Alkarasu

Zaslužio je da pobedi. Imao sam dosta šansi, a sam meč je bio fantastičan. Velika je ovo bila bitka. Ipak, definitivno sam razočaran što nisam uspeo da iskoristim svoje prilike u drugom setu - rekao je Nole.

Đoković je svestan da je nanizao nekoliko dobrih mečeva, da je znatno podigao formu. Sada sa većim samopouzdanjem da dočeka Rolan Garos.

Foto: Tanjug/AP

Sledeća stanica za Novaka - Rim

- Definitivno sam igrao vrlo dobar tenis, najbolji ove godine. Kada me prođe ovo razočaranje imaću pozitivne stvari o kojima mogu da razmišljam.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ja cu ti kazem nemas kondicije ni da prdnes i nemas snage jer jedes biljke zato od kad si vegan sve losije igras ,i povlacis se puno sa zenom po noovinama i ne treniranju .Prosto i jednostavno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija