• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2022

19:00

ALKARAS JE NAJBOLJI TENISER NA SVETU! Novak iskreno o mladom Špancu!

Tanjug/AP

Tenis

ALKARAS JE NAJBOLJI TENISER NA SVETU! Novak iskreno o mladom Špancu!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković pričao je sa novinarima u Rimu povodom svog učešća na turniru u glavnom gradu Italije

Prošče nedelje Novak Đoković je poražen u polufinalu turnira u Rimu od strane talentovanog Karlosa Alkarasa koji je osvojio titulu na tom Mastersu.

Nije štedeo Nole reči o novoj zvezdi "belog sporta".

- On je poseban. Već je oborio neke rekorde it o kao tinejdžer, osvojio je dva mastersa ove godine i još dva turnira ATP 500 serije. Trenutno je najbolji igrač na svetu, bez sumnje - kaže Đoković.

Foto: Tanjug

Nije se tu zaustavio Novak Đoković, nastavio je da priča o mladom igraču.

- To kako se nosio sa pritiskom u našem meču pre dva dana, bilo je impresivno. Zaslužio je pehar. Ne igra ovde u Rimu, želeo je da uzme neko vreme da se odmori. Imao je nekoliko intenzivnih meseci i mislim da je to bila dobra odluka. Što se tiče Rolan Garosa, definitivno je jedan od glavnih favorita - jasan je Novak.

Foto: Tanjug/AP

Zatim je pričao i o svojoj igri.

- Svake nedelje osećam da sam bliži tom željenom nivou. U Madridu sam igrao dobro uprkos tom porazu u polifinalu od Alkarasa, bilo je to skoro tri i po sata tenisa. Sledećeg dana sam se osećao dobro i to je bio ohrabrujući odgovor za Rim. Moj glavni cilj je Pariz. Mislim da idem u pravom smeru", poručio je svetski broj jedan - završio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija