• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

18:41

NOVAK SAZNAO POTENCIJALNU MINU U POLUFINALU! Norvežanin IZNENADIO Rafinog DŽELATA!

reuters/tanjug

Tenis

NOVAK SAZNAO POTENCIJALNU MINU U POLUFINALU! Norvežanin IZNENADIO Rafinog DŽELATA!

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud pobedio je Kanađanina Denisa Šapovalova rezultatom 2:0 (7:6(7), 7:5) i plasirao se u polufinale mastersa u Rimu

Meč desetog i 16. igrača sveta je trajao dva časa i 21 minut, a tokom prvog seta Rud je propustio više brejk lopti, nikako nije mogao da slomi Šapovalova, pa je pobednika odlučivao taj-brejk.

Kanađanin je imao prvu set loptu, međutim, Kasper se izvukao, preokrenuo i poveo u setovima.

Imao je Šapovalov i u drugom periodu set loptu, ali je Norvežanin odoleo i u sledećem 11. gemu, iskoristio devetu brejk loptu.

Rutinski je priveo meč kraju i u polufinalu će igrati protiv pobednika duela Novak Đoković - Feliks Ože-Aljasim.

Podsetimo, ako Nole trijumfuje protiv još jednog Kanađanina u Rimu, od ponedeljka će ostati "broj jedan" svetskog tenisa. U suprotnom, prestići će ga Danil Medvedev iz Rusije.

Foto: reuters/tanjug

Denis Šapovalov

Đoković je sa Norvežaninom igrao dva puta – i oba puta dobio Ruda. Upravo u prestonici Italije pre dve godine, ali i prošle na Završnom mastersu u Torinu.

U drugom polufinalu sastaju se Grk Stefanos Cicipas i Nemac Aleksander Zverev, u reprizi polufinala mastersa Madrid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija