• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

13:42 >> 13:47

Novak MORA da uradi OVO da ga MEDVEDEV ne bi srušio! Srbin kreće u pohod ka večnosti!  POSTOJE TRI SCENARIJA!

Tanjug

Tenis

Novak MORA da uradi OVO da ga MEDVEDEV ne bi srušio! Srbin kreće u pohod ka večnosti! POSTOJE TRI SCENARIJA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Djoković nastavio je da uvećava sopstveni rekord po broju sedmica provedenih u vrhu svetskog tenisa, pošto je danas započeo 370. nedelju na prvom mestu ATP liste

Djoković je sve bliži apsolutnom rekordu koji drži legendarna Nemica Štefi Graf koja je na prvom mestu provela 377. nedelja. Trijumfom na mastersu u Rimu, Djoković je uvećao prednost u odnosu na Danila Medvedeva. Zaradio je 400 bodova i sada ima 8.660, 680 više u odnosu na ruskog tenisera.

Jedno je sigurno! Zagarantovano je da će Novak Đoković biti prvi do kraja Gren slema u Parizu, znači barem tri sedmice!

 

 

Novakov ostanak na prvom mestu ATP liste, naravno, zavisi najviše od njega samog! Ipak, Danil Medvedev je ponovo u igri! Novak mora da osvoji titulu Parizu, ako planira da ostane na prvom mestu ATP liste!

Srpski as brani trofej i 2.000 bodova, a sledeće sedmice mu se briše 250 poena osvojenih u Beogradu prošle godine pred drugi Grend slem! Novak ako primera radi izgubi u finalu pada na 7.610 bodova, što je manje od onoga što bi Medvedev imao čak i da izgubi u prvim kolima Rolan Garosa i Ženeve!

Foto: Tanjug

 

Jasno je ko dan da Novak veliki pritisak i imperativ moranja! Ipak, ni tiula nije našem teniseru garancija! Ukoliko je osvoji, postoji  strah da bi mogao da ostanbe bez prvog mesta! Sve zavisi od Medvedeva, koji mu je u prošlostio bio dželat!

Ukoliko Novak osvoji titulu u Parizu, Medvedev mora da ostane na manje od 8.400 bodova! Dakle, ruski as mora ili da ispadne pre polufinala Rolan Garosa ili da prethodno u Ženevi ne zaigra u polufinalu.

Foto: Tanjug

 

Treba istaći da Medvedev može do liderske pozicije ako uđe u finale u Parizu ili stigne do polufinala na Rolan Garosu i minimum do polufinala u Ženevi.

Biće i te kako uzbudljivo u nedeljama pred nama! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija