• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2022

11:22

OVE TRI STAVKE SU NAJBITNIJE U MOM ŽIVOTU! Novak otvorio dušu za rođendan, otkrio zašto mu je bitna 1001. pobeda!

Tanjug

Tenis

OVE TRI STAVKE SU NAJBITNIJE U MOM ŽIVOTU! Novak otvorio dušu za rođendan, otkrio zašto mu je bitna 1001. pobeda!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković danas slavi svoj 35. rođendan u Parizu gde u ponedeljak očekuje prvi meč na Rolan Garosu

Pred sam početak drugog grend slema u sezonu, istakao da ima osećaj da može da igra tenis večno.

- Tri plus pet je osam, a osam je broj koji simboliše i označava večnost. Tako ja osećam da mogu da igram tenis večno - rekao je Nole u intervjuu za Večernje Novosti.

Dodao je da želi da bude na prvoj poziciji dok god je aktivan teniser.

- Uvek imam najviše ambicije u ovom sportu, naročito kada igram na najvećim turnirima. Takvi turniri i jesu moj prioritet. Zapravo ja drugačije i ne znam. Uvek se spremam da osvojim, ne spremam se da igram - rekao je Novak.

Izdvojio je i tri najbitnije stavke u svom životu.

- Ljubav je na prvom mestu. Ona je najviša moguća vrednost, vrlina, osećanje. Na drugom mestu su mir, harmonija i sklad. Treća najznačajnija stavka bila bi opraštanje - dodao je Nole.

U duhu simbolike brojeva Novak je prokomentarisao da u Parizu "juri" 1.001 profesionalnu pobedu.

- Za broj 1.001 kažu u numerologiji da je broj koji vas povezuje sa anđelima čuvarima. Oni su tu. Osećam njihovo prisustvo i molim im se da me podrže u Parizu - poručio je Novak Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija