• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

23:15

ISPALO JE DOBRO, NIKADA SE NE PREDAJEM! Olga iskrena posle OGROMNE pobede!

Tenis

ISPALO JE DOBRO, NIKADA SE NE PREDAJEM! Olga iskrena posle OGROMNE pobede!

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas da uvek veruje u sebe i da se nikada ne predaje

Danilović je z prvom kolu Rolan Garosa pobedila mađarsku teniserku Dalmu Galfi sa 2:1 po setovima 3:6, 7:6, 6:2.

- Ispalo je dobro, a moglo je da ne bude. Uspela sam da spasim dve meč lopte i da se vratim u duel. Nikada se ne predajem - izjavila je Danilović.

Srpska teniserka je izgubila prvi set, a u drugom setu u 12. gemu je uspela da spasi dve meč lopte.

- Osećala sam umor u prvom setu, dok je ona odigrala odlično i stigla do vođstva. Pred kraj drugog seta sam došla do svoje igre i nakon spasene dve meč lopte uspela da okrenem meč u svoju korist - rekla je ona.

Danilović je izjavila i da joj prija da igra "pred publikom", naročito kada ima dosta "naših ljudi" među gledaocima koji je podržavaju.

Foto: Starsportphoto

- Posle pauze se polako, iz meča u meč, vraćam u ritam. Radujem se svakom meču, svakom poenu. Uživam na terenu - izjavila je naša teniserka.

U drugom kolu Rolan Garosa Danilović će igrati protiv 24. teniserke svet Švajcarkinje Žil Tajhman.

- Nisam je gledala. Odigrala sam četiri meča do sada, a ona samo jedan i to može da bude moja prednost. Ne razmišljam trenutno o tom meču. Imam dva dana da se odmorim. Veče pred meč ću sesti sa svojim timom i analizirati narednu protivnicu - rekla je ona.

- Uvek verujem u sebe. Osećam se bolje i igraću svoju igru - dodala je Danilović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija