• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2022

14:32

SPEKTAKULARNO! Novak, Rafa ili Alkaraz? SVA TROJICA IGRAJU ZA ISTORIJU NA ROLAN GAROSU!

printscreen

Tenis

SPEKTAKULARNO! Novak, Rafa ili Alkaraz? SVA TROJICA IGRAJU ZA ISTORIJU NA ROLAN GAROSU!

Podeli vest

Ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će podići trofej u Parizu, a na društvenim mrežama objavljena su zanimljiva dostignuća do kojih mogu Rafael Nadal, Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Sva trojica asova nalaze se u istoj polovini žreba, i ostaje žal što u velikom finalu nećemo moći da gledamo potencijalni duel između nekog od njih!

Situacija je sledeća: Đoković bi u Parizu mogao da postane prvi teniser koji je osvojio svaki Grend slem po tri puta, čime bi popravio lični rekord jer je jedini u istoriji minimum dva puta osvajao Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon i US open!

 

 

Takođe, Novak bi eventualnim trijumfom došao i do 21. Grend slema čime bi se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Rafael Nadal je sa druge strane rekorder po broju grend slem titula, a na Rolan Garosu, koji je osvajao 13. puta, mogao bi do 22. titule na najvećim turnirima čime bi još više popravio svoj lični rekord!

Najmlađi od njih, Karlos Alkaraz, mogao bi da postane prvi tinejdžer od Rafaela Nadala koji je osvojio Grend slem titulu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija