• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

10:03

UKRAJINKA NAPALA ĐOKOVIĆA: Pogledajte šta je Novak rekao!

reuters

Tenis

UKRAJINKA NAPALA ĐOKOVIĆA: Pogledajte šta je Novak rekao!

Podeli vest

Mlada ukrajinska teniserka Marta Kostjuk kritikovala je Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk pričala je o situaciji na Vimbldonu, Rusima i Belorusima zabranjeno je takmičenje zbog rata u Ukrajini. ATP je žestoko reagovao, pa će ovogodišnji grend slem u Londonu biti poput egzibicije, pošto neće biti osvajanja poena.

Ukrajinka udarila po Novaku

Novak Đoković je osudio odluku Vimbldona da izbaci ruske i beloruske sportiste, što se nije svidelo 19-godišnjakinji iz Kijeva.

- Pogledajte šta je Rafa rekao, pogledajte šta je Novak rekao. Kako mislite da dobijete podršku od Tura kada top 3 teniseri govore ovakve stvari? - izjavila je Kostjuk.

Foto: USA Today

Ukrajinka Marka Kostjuk oplela po Novaku Đokoviću

Teniserka koja je ispala u prvom kolu Rolan Garosa se zahvalila Poljskoj i Igi Švjnotek na podršci.

- Želim da igrači iskažu podršku i razumeju situaciju, da budu glasi oko nekih tema, takođe.

Marti je osula paljbu i po Viktoriji Azarenki, Beloruskinji koja se nalazi u Savetu igrača.

- Viktorija Azarenka je u Savetu i donosi odluke oko poena na Vimbldonu, na kojem ni ne učestvuje (jer je suspendovana). Kažu da ona nema lične koristi u donošenju odluka. Sama činjenica da je ona prisutna na tim sastancima, da radi šta god da radi... To je smešno - istakla je 58. teniserka planete.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kresoja Bill

pre 1 godinu

Ameri i ludi Endjilezi rušili Irak, satrli civile na desetine hiljada, niko ni da zucne. Isti ti demolirali Libiju, ubili Gadafija, izazvali gradjanskirat, pobili civile, opet ništa. Isti ti bombardovali Srbiju, Crnu Goru, Siriju… nisam čuo da su Ukajinci slovce napisali. E sada, kada je Putin polupao američku i englesku pudlicu, kuku i lele. More terajte se, vi sjeme fašističko, tek će biti igranka.

milankukic

pre 1 godinu

a sta reci na take nebuloze pogledajte samo onaj KLOVN Zelenski svug zapad forsira da se stvori sslika a sve je zapad i zakuvao jer želi da uništi pravoslavlje kad su naas bombardovali uništili predajnike TELEVIZIJE a sad kukaju nad fašistom sramota daj bože da pukne ZAPAD

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija