• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

07:01

KECMANOVIĆ POMAŽE NOVAKU! Miša ZNA kako protiv Medvedeva!

AP Photo/Matthias Schrade

Tenis

KECMANOVIĆ POMAŽE NOVAKU! Miša ZNA kako protiv Medvedeva!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom nad Aleksanderom Bublikom iz Kazahstana

Odmah posle trijumfa Miša je otkrio da mu je uvek zabavno kada igra protiv Kazahstanca:

– Na početku nije bilo lako, nikad ne znam s njim šta da očekujem. Uvek možeš da pretpostaviš, ali sa njim nikad ne možeš da znaš. Taj osećaj kad ne možeš da predvidiš je malo čudan. Na kraju sam se malo stegao i pobeže set. Uspeo sam da ostanem miran i pobedim – rekao je Kecmanović i dodao:

– Smešan je, svi znaju koliko ne voli šljaku. Pričali smo o tome kako jedva čeka da dođe na travu. Nervira ga da igra sa mnom ovde, pošto ja sve vraćam. Uvek se dobro slažemo.

Beograđanin naglašava da je pomoć psihologa uvek dobrodošla.

– Ne radim toliko puno koliko bi trebalo da bi se videla neka veća promena u bržem periodu. I dalje to izbegavam i sigurno je da ovo malo što radimo da mi je dosta pomoglo da razmišljam na drugačiji način i da koristim neke stvari o kojima smo pričali.

Osvrnuo se Kecmanović i na duel sa drugim reketom sveta Rusom Danilom Medvedevom, koji ga očekuje u trećoj rundi.

Foto: reuters

Miomir Kecmanović

- Iskreno, ne znam. Nismo puno pričali o tome. Videćemo. Imaćemo vremena da popričamo. Moraću da budem agresivniji nego do sada. Neću moći do sutra da čekam da on promašuje, jer to neće puno raditi. Moraću da smislim nešto drugačije.

Srbin igra sjajnu sezonu.

– Dosta više samopouzdanja imam sada nego prethodnih godina. Kada pobeđuješ teške mečeve. Ove godine samo Stefanos ima više pobeda. Jednostavno se bolje osećaš na terenu. Kad znaš da si to uspevao i protiv boljih igrača. Sa više vere ulazim u mečeve i sve ide kako treba.

Dopada mu se i ideja da prisustvuje finalu Lige šampiona u subotu, koje se igra na dan njegovog meča.

- Gledao sam polufinale kad sam bio na Mastersu u Madridu, a prethodno finale koje sam gledao bilo je u Milanu pre neku godinu. Lepa ideja, ko zna, možda bih I mogao… - istakao je Miomir Kecmanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija