• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

19:48

NOVAK OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA CEO SVET! Evo da li će Đoković PONOVO ZAIGRATI u Australiji!

Tanjug

Tenis

NOVAK OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA CEO SVET! Evo da li će Đoković PONOVO ZAIGRATI u Australiji!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu Rolan Garaosa ubedljivom pobedom nad Slovencem Aljažom Bedeneom

Najveća nepravda prema srpskom asu naneta je početkom godine, kada je Đokoviću zabranjeno da zaigra na Australijan openu, posle čega je deportovan iz te države.

I pored toga, Nole je uradio ono što niko ne bi na njegovom mestu - ponovo poželeo da zaigra na "omilenom" grend slemu, pa se posle trijumfa nad Bedeneom dotakao mogućeg igranja u Melburnu.

- Čuo sam vest da se menja australijska vlada, ali ne znam šta to znači po pitanju moje vize, da li ću moći ponovo da je dobijem. Voleo bih da ponovo igram u Australiji, nisam ljut - rekao je Novak Đoković.

Interesantno da je duel prvog reketa sveta protiv Slovenca u Parizu gledao i legendarni fudbalski trener Arsen Venger.

- Video sam Vengera i Klarensa Sedorfa, ali nisam Zidana. Čast mi je kada dođu na mečeve, jer većina nas tenisera voli i gleda fudbal. Video sam Arsena na početku meča i to me je još više motivisalo.

Naredni rival na Rolan Garosu je Argentinac Dijego Švarcman, protiv oga Đoković ima maksimalan učinak u prethodnih šest međusobnih duela.

- Švarcman je jedan od najbržih igrača na turu, a šljaka mu je omiljena podloga. Igrali smo nekoliko stvarno dobrih mečeva, protiv njega uvek možete da očekujete da će vam se loptica vratiti - istakao je Novak Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija