• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2022

07:59

ANA I ŠVAJNI KUPUJU LUKS STAN U BEOGRADU OD 350.000 EVRA! Zgrada ima bazen, a evo ko će im biti prve komšije!

Instagram/Ana Ivanović

Tenis

ANA I ŠVAJNI KUPUJU LUKS STAN U BEOGRADU OD 350.000 EVRA! Zgrada ima bazen, a evo ko će im biti prve komšije!

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger kupuju stan u Beogradu za koji će iskeširati 350.000 evra

Bastija je želeo da obraduje lepu Anu stanom u okviru kompleksa Beograd na vodi, što bi ga koštalo oko 600.000 evra. Ali,  Beograđanka se predomislila, želi stan na drugoj lokaciji. 

Bastijanu se posebno videla Kula. Njegova želja je bila da stan bude dvostrano orijentisan, da ima pogleda na prestonicu i da ima oko 100 kvadrata. Ako se uzme u obzir da je kvadrat tada koštao oko 6.000 evra, fudbaler je na ženin poklon bio spreman da potroši 600.000 evra.

- Ana nije bila nešto posebno zagrejana za tu lokaciju, ali su se ipak dogovorili da taj stan ostane kao opcija, dok su agentima poručili da im treba malo vremena da razmisle o tome. Ali, pošto je interesovanje za stanove u Kuli Beograda na vodi u tom trenutku bilo ogromno, stan je vrlo brzo prodat drugim kupcima, pa su se brzo dogovorili da potraže novi, na drugoj lokaciji - prenosi Kurir.

Foto: Instagram/Ana Ivanović

Ana i Švajbi kupuju stan u Beogradu

Ana i Bastijan su posetili luksuzni kompleks na Novom Beogradu, gde je stan još odavno obezbedila Lepa Brena, koja je kupila ceo sprat u kuli koja se gradi u okviru tog kompleksa, kao i njen prijatelj i kolega Novak Đoković.

- Ana se baš oduševila tom lokacijom. Nisam siguran da li su se i oni odlučili za kulu, ali znam da su odabrali jedan stan od nešto malo manje od 100 kvadrata i da je njegova cena na tržištu trenutno oko 350.000 evra. Kod ovog stana im se naročito svidelo to što iz njega imaju savršen pogled na Beograd, lepši čak i od onoga sa Beograda na vodi. Agentima za nekretnine su poručili da će najverovatnije izabrati taj stau. Njima se mnogo svidelo i to što ova zgrada ima svoj bazen i tržni centar i što joj je sve tu nadohvat ruke.

Inače, bračni par je 2018. godine kupio imanje u austrijskom  Vestendorfu sa željom da sinovi Luka i Leon budu bliži svojim baki i deki. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija