• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2022

10:35

KLADIONICE PONIZILE NADALA! Rafi se ovo nikada nije desilo na Rolan Garosu!

printscreen

Tenis

KLADIONICE PONIZILE NADALA! Rafi se ovo nikada nije desilo na Rolan Garosu!

Podeli vest

Novak Đoković, ako je suditi po kladionicama, apsolutni je favorit protiv Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Gorosa (utorak )

Španac, koji u Parizu juri 14. trofej u karijeri, nikada nije bio autsajder kao pred duel sa prvim teniserom sveta. 

Kao nikada do sada, Novak je aspolutni favorit u meču protiv velikog rivala,  što se na šljaci, omiljenoj podlozi Španca, nikada do sada nije dogodilo.

Poznate svetske kladionice na Novaka Đokovića daju kvotu 1.44, dok na Rafu Nadala daju čak 2.96. Novak igra sjajno, pre Partiza je osvojio masters u Rimum, nije izgubio ni set, kao ni u prva tri kola u Parizu.

Španac je u poslednjem okršaju protiv mladog Ože-Alijasima prošao na mišiće, ali je i pored toga pravi šok jer nije favorit u ovom meču. 

-  Ne znam sta će se desiti u bliskoj budućnosti, pa zato pokušavam da uživam koliko mogu i da igram mečeve i da živim san igrajući tenis. Stigao sam u delu rundu RG igram protiv najboljeg na svetu, želim da dam sebi šansu da igram na najvišem nivou mogućem – rekao je Nadal pred meč.

Foto: reuters

Nikad manja kvota na pobedu Rafaela Nadala

Poslednji put Nadal i Đoković igrali su na Rolan Garosu u polufinalu prošle godine. Tada je Srbin slavio u četiri seta, a na kraju i osvojio titulu, drugu na pariskoj šljaci. Đoković je jedini teniser koji je 13-ostrukog šampiona pobedio dva puta u glavnom gradu Francuske. To je učinio prvi put 2015. u četvrtfinalu u tri seta.

Novak Đoković je u Parizu pobedio Japanca Jošita Nošioku  6:3, 6:1, 6:0, Aleksa Molčana  6:2, 6:3, 7:6, potom Slovenca Aljaža Bedenea 6:3, 6:3, 6:2, dok je Dijega Švarcmana počistio sa terena sa 6:1, 6:3, 6:3.

Foto: AP Photo/Christophe Ena

Novak Đoković je apsolutni favorit

Sa druge strane Rafa Nadal je juče jedva pobedio mladog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 3:6, 6:3, 6:2, 3:6, 6:3. Pre toga, savladao je Van den Zandšalpa sa 6:3, 6:2, 6:4, Francuza Mutea sa 6:3, 6:1, 6:4, Australijanca Tompsona sa 6:2, 6:2, 6:2.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Sam Rafa tvrdi da je teško povređen, da trpi bolove u nozi, a igra vrhunski tenis. Realno drogira se. Nije igrao neko vreme, sada su ga nadrogirali lekovima da igra. Pitam se da li je tenis sport sportista ili naduvanih nadrogiranih sportista. Tužno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija