• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2022

23:02

SADA JE SVE U NOVAKOVIM RUKAMA! Medvedev već pakuje kofere, a EVO KAKO ĐOKOVIĆ MOŽE DA SAČUVA PRVU POZICIJU NA ATP LISTI!

AP Photo/Christophe Ena

Tenis

SADA JE SVE U NOVAKOVIM RUKAMA! Medvedev već pakuje kofere, a EVO KAKO ĐOKOVIĆ MOŽE DA SAČUVA PRVU POZICIJU NA ATP LISTI!

Podeli vest

Hrvatski teniser porazio je Danila Medvedeva u osmini finala Rolan Garosa

Ovaj poraz itekako ide na ruku Novaku Đokoviću. Srbin sada ima priliku da sačuva prvo mesto i posle grend slema u paarizu.

Sada sve zavisi od njega, na njemu je da ostvari tri pobede kako bi ostao na tronu, ali u isto vreme se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju grend slem titula.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Medvedev je posle ovog poraza izgubio 180 bodova pošto je prošle godine ispao u četvrtfinalu Rolan Garosa, pa će imati 7.800 bodova posle ovog turnira.

Novak Đoković trenutno ima 8.660 bodova i brani 2.000 bodova zbog osvojene titule prošle godine, tako da naš as mora da osvoji titulu kako bi ostao prvi na ATP listi.

Podsetimo, Đoković je danas započeo 372. nedelju na vrhu liste najboljih tenisera na svetu i nedostaje mu još šest nedelja kako bi postavio apsolutni rekord u svetu "belog sporta". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija