• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

07:41

LEGENDARNI AS STAO NA NOVAKOVU STRANU! Začepio USTA Nadalu i celom Parizu - UĆUTITE!

Tanjug

Tenis

LEGENDARNI AS STAO NA NOVAKOVU STRANU! Začepio USTA Nadalu i celom Parizu - UĆUTITE!

Podeli vest

Legendarni teniser Džon Mekinro komentarisao je dešavanja sa četvrtfinalnog meča između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Španac je posle velike borbe eliminisao najboljeg igrača sveta, koji će zbog toga što nije uspeo da odbrani pehar na Rolan Garosu izgubiti tron ATP liste.

Duel najvećeg rivalstva svih vremena pratio je i legendarni teniser Džon Mekinro, Amerikanac je više puta tokom prenosa za Eurosport hvalio srpskog asa i stao na njegovu stranu, pošto je Nole dobio zvižduke od domaćih i španskih navijača u Parizu.

Mekinro je nekoliko puta tokom meča primetio da se navijači nekorektno ponašaju prema Đokoviću, pa je u jednom trenutku prokomentarisao:

- Red bi bilo da ućutite tokom poena - rekao je Mekinro.

Foto: reuters

Džon Mekinro

Nije tu stao Džon, pošto je najviše zamerio na tome što Nadal konstantno odugovlači sa servisom, pošto je "kralj šljake" konstanto prelazio dozvoljenih 25 sekundi.

Arbitar u stolici je više puta opominjao Rafu, najpre nezvanično a potom i zvanično, ali ga nije kaznio oduzimanjem poena, kako nalažu pravila.

- Ne znam zašto ne skrate vreme za drugi servis na 15 sekundi. Možda bi trebalo i oduzimati poen za to prekoračenje. Vreme je isteklo nekoliko puta i sudija se nije oglasio. Ili poštujte pravilo, ili ga ukinite. Ovo je smejurija - besneo je Džon Mekinro na sudiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija