• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2022

21:40

NOVAK ĆE IZAĆE IZAĆI JAČI i MOTIVISANIJI! Nenad Zimonjić: Siguran sam!

Tenis

NOVAK ĆE IZAĆE IZAĆI JAČI i MOTIVISANIJI! Nenad Zimonjić: Siguran sam!

Podeli vest

Bivši srpski teniser Nenad Zimonjić izjavio je danas da veruje će Novak Ðoković izaći još jači i motivisaniji posle poraza od Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa

Zimonjić je rekao da su svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekivali sinoćnji meč, koji je pripao Nadalu 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (7:4).

- Siguran sam da su svi uživali u sjajnom tenisu. Ono što sam ja video je da Novak nije meč počeo najbolje, i nije imao energiju koju smo od njega očekivali. Tokom meča smo mogli da vidimo o kakvim se šampionima radi. Obojica i najmanji pad u igri protivnika koristili su na najbolji mogući način. U momentima kada bi se većina igrača predala i pomislila da nemaju šanse, u meč su se vraćali i jedan i drugi. Nadao sam se da će Novak dobiti četvrti set, bolje je taktički igrao i verovao sam da ako se uđe u peti set da će on izaći kao pobednik - kazao je Zimonjić za K1.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković


Zimonjić je rekao da Ðokoviću nije prijala publika u Parizu.

- Novaku nije prijala takva publika, njemu je u tim situacijama najteže. On treba da se nosi sa tim. Imao je takve situacije u karijeri da je ceo stadion navijao protiv njega, i kao reprezentacija kada smo igrali u gostima to je gotovo uvek bio slučaj. Ali, uvek je nalazio načina da se izbori sa tim. Pretpostavljam da sada, pošto je prvi na svetu i oborio je sve rekorde, očekuje da ima više poštovanja i da ljudi za njega navijaju, ali to nije dobijao ove godine. Svakome prija kada je publika uz vas i daje vam to dodatnu energiju i snagu. Ima on mnogo navijače širom sveta i sinoć je na tom stadionu imao svoje navijače. Publika igra veliku ulogu, ali ne presudnu. Stil i način igre su presudni - rekao je Zimonjić.

- Nadal je na početku imao mnogo sreće ali je igrao mnogo mnogo agresivnije. Oni se jako dobro poznaju i čitaju, a Nadal je u odlučujućim momentima za nijansu bolje i agresivnije odigrao. Treba da budemo presrećni što smo svedoci fenomenalne ere tenisa. Taj nivo tenisa, to gde su Federer, Nadal i Novak otišli i kako su pomerali granice i inspirisali jedni druge da budu još bolji, to je neverovatno. Težak je ovo poraz, ali Novak će izaći još jači i motivisaniji da obori rekord u grend slemovima. Federer i Nadal su imali ogromnu prednost, ali ih je stigao i prestigao. Oboriće i taj rekord koji mu nedostaje - kazao je Zimonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija