• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

03.06.2022

07:22

NADAL IGRA DROGIRAN! Otkriveni neverovatni detalji o španskom teniseru!

Tanjug/AP

Tenis

NADAL IGRA DROGIRAN! Otkriveni neverovatni detalji o španskom teniseru!

Podeli vest

Peti teniser sveta Rafael Nadal igra na Rolan Garosu pod jakim lekovima kako ne bi osećao bol u stopalu, otkriva novinar Anhel Garsija * Rizikovao je sve zbog Pariza, verovatno neće igrati do kraja sezone, a možda i nikad više, kaže Španac

Teniser Rafael Nadal igra Rolan Garos pod jakim lekovima, otkriva poznati španski novinar Anhel Garsija! Ovaj radio-komentator trenutno je u Parizu, odakle izveštava za drugi najpopularniji španski radio COPE.

Njegove informacije o Rafi se smatraju pouzdanim, s obzirom na to da je on autor biografske knjige o "kralju šljake" pod nazivom "Od Rafaela do Nadala".
Živi u neizvesnosti

Rafa mi je rekao da ni on sam ne zna šta će se desiti sa njim kada se Rolan Garos završi
Anhel Garsija

Slavi rođendan

Garsija je tokom prenosa pobede svog miljenika nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu u četiri seta reagovao emotivno, a kasnije otkrio da je Nadal sve podredio ovom Rolan Garosu! Rafa, koji danas puni 36 godina, navodno igra pod toliko jakim lekovima protiv bolova da dovodi sebe u opasnu situaciju i zapravo samo pogoršava stanje stopala.

- Kraj Rafine karijere je blizu ako ne uspe da pronađe rešenje za stopalo. Kao što je i sam rekao, s njim u Parizu je njegov lični lekar, koji je pronašao način da mu omogući da igra ove dve nedelje. U pitanju su rizičan tretman i jaki lekovi da ne bi osećao bol. Time ne leči povredu, već samo zavarava bol. Stanje lako može da mu se pogorša. Doktor Anhel Ruiz mu daje terapiju i pre i posle svakog meča. Njemu kost propada zbog problema s dotokom krvi - kaže Garsija.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal igrao pod jakim lekovima



Ovaj novinar je i pre dve godine pričao da se bliži kraj Rafine karijere, ali je Nadal u međuvremenu osvojio Australijan open. Danas će se boriti i za finale Rolan Garosa protiv Nemca Aleksandera Zvereva.

Novak u Beogradu

Novak Đoković je nakon poraza od Rafaela Nadala kasno uveče u utorak spakovao stvari i napustio Pariz. Kao i obično, doleteo je u rodni Beograd. On je posetio Beli dvor, tačnije manifestaciju povodom Svetskog dana dece, gde su najmlađi održali koncert. Događaj je organizovala Fondacija za kulturu i obrazovanje princa Aleksandra Karađorđevića, koji je takođe prisustvovao koncertu sa suprugom Katarinom.


- Rafa će prestati da igra ukoliko ne pronađe trajno rešenje za stopalo. To može biti za mesec dana, za šest meseci, a možda se posle Pariza više nikad ne vrati na teren. Verovatno ga nećemo videti do kraja ove sezone, što znači da neće igrati ni na ovogodišnjem Vimbldonu i Ju-Es openu. Odlučio je da rizikuje i igra pod jakim lekovima, jer smatra da je 14. titula na Rolan Garosu vredna toga, ali posle toga će morati na pauzu. Rekao mi je da ni on sam ne zna šta će se desiti s njim kada se Rolan Garos završi i prestane da uzima lekove - dodaje Garsija.

Stric optimista

Rafin stric i nekadašnji trener Toni Nadal nije tako pesimističan. Uprkos tome što je i Rafa rekao da mu je ovo možda poslednji Rolan Garos, Toni ne želi u to da veruje.

- Rafa igra poslednji Rolan Garos? Želim da verujem da to nije poslednji. Ne volim bajke ni rastanke, ali ne mogu da zamislim da moj bratanac odlazi iz tenisa. Znam da su se neki teniseri u njegovim godinama penzionisali, ali danas je sve drugačije. Rafa će igrati dokle god bude mogao da stoji na terenu - smatra Toni.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 1 godinu

Nadalov izgled izaziva sumnju da je on pod dejstvom steroids. Tako covek moze da nabubri u licu samo pod lekovima ili ako se jako ugoji. Takodje njegovo telo se razvilo kao da je pod uticajem nekih droga.

ratko

pre 1 godinu

i to znaci nagutas se lekova i mozes da igras do prokosutrwa a stoka iz svetske teniske organizacije cute, jer su uzeli pare da cute

prosveta26

pre 1 godinu

Drogiran lekovima. Kao to je nešto novo?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija