• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

22:45

POZNAT TERMIN VELIKOG FINALA! Evo kada se odlučuje ko će biti ŠAMPION na Rolan Garosu!

REUTERS/Yves Herman

Tenis

POZNAT TERMIN VELIKOG FINALA! Evo kada se odlučuje ko će biti ŠAMPION na Rolan Garosu!

Podeli vest

Organizatori Rolan Garosa objavili su da će se finale u ženskoj konkurenciji igrati u subotu od 15 časova

Stigli smo do kraja dvonedeljnog puta na Rolan Garosu! Posle pregršt velikih mečeva i sjajnih poteza ostalo je samo da se vidi ko će pehar iz Francuske poneti kući, a prvo finale na programu je u subotu od 15 časova. 

Poljska teniserka Iga Švjontek će u tom terminu ukrstiti reket protiv Amerikanke Kori Gof i pokušati da drugi put u karijeri osvoji trofej na Rolan Garosu. 

Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, 23. teniserka sveta je po prvi put u finalu jednog grend slema. Iza sebe ima spektakularan turnir i veruje da bi protiv najbolje teniserke planete mogla i do trofeja na Rolan Garosu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija