• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

08:01

PRLJAVA IGRA NADALA! Španac hoće novo stopalo, a ne trofej!

Tanjug/AP

Tenis

PRLJAVA IGRA NADALA! Španac hoće novo stopalo, a ne trofej!

Podeli vest

Plasirao se Rafael Nadal u finale Rolan Garosa, boriće se sa Kasperom Rudom za 14. trofej u Paritu, ali nastavlja sa starom taktikom, da kuka i priča o povredi

Španski teniser nastavlja da potencira pričao o povredi stopala i problemima koji ga muče, iako se to u njegovoj igri niko ne vidi.

Ništa drugačije nije bilo ni posle pobede nad Aleksandrom Zverevim i prolaza u finale. D+Imao je sreće Španac, Nemac se povredio u drugom setu, pri rezultatu 7:6, 6:6, treći igrač sveta je izvrnuo skočni zglob, zbog čega je prvo završio u invalidskim kolicima, a onda i na štakama.

U nedelju će nadal igrati za 14. u Parizu, ukupno 22. Grend slem titulu.

- Više bih voleo da izgubim finale, a da imam novo stopalo, jer bi me to činilo srećnim na dnevnom nivou. Lepo je pobeđivati, to vas puni zadovoljstvo. Ali, život ide dalje i postoje važnije stvari od toga. Imam ceo život ispred sebe i voleo bih da u budućnost igram sport amaterski sa svojim prijateljima, a danas je to vrlo upitno - rekao je Nadal nakon pobede.

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev se povredio u meču protiv Rafaela Nadala


- Moram da budem realističan i da prihvatim svoja ograničenja. Nisam tri meseca mogao da treniram.

Dodao je Rafa da mu je žao zbog povrede Zvereva.

Foto: Tanjug/AP

 

- Za mene je ostvarenje sna što sam došao u finale, ali nisam želeo da se to dogodi na ovakav način. I ja sam samo čovek i žao mi je Zvereva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jano

pre 1 godinu

Nadal ceo turnir igra pod anestezijom stopala da ne bi osećao bolove, ali ja mislim da je zabranjeno da se igra pod anestezijom , ali uzimajući u obzir da su Federer i Nadal u političkom vrhu ATP-a onda to ima smisla, jer ne šalju sebi inspekcije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija