• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2022

10:35

ŠOKANTNO OTKRIĆE O NADALOVOJ POVREDI! Posebnim tretmanima se bori protiv bolesti!

Tanjug/AP

Tenis

ŠOKANTNO OTKRIĆE O NADALOVOJ POVREDI! Posebnim tretmanima se bori protiv bolesti!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal kaže da ima dugoročno rešenje problema sa povredom stopala

Hronična povreda stopala Nadala muči mesecima, kako je rekao, nije znao da li će igrati na Rolan Garosu. 

Posle osvajanja 14. Rolan Garosa pošto je u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:3, 6:3, 6:0, Rafael Nadal je otkrio da će u budućnosti koristiti tzv. injekciju sa pulsirajućom radiofrekvencijom, prenose španski mediji.

Nadal je pred finale morao da primi injekciju zbog bolova u levom stopalu.

- Igrao sam dve nedelje u ekstremnim uslovima pod injekcijama koje su anestezirale stopalo. Zbog anestezije nisam imao osećaj u stopalu. Noga mi je bila potpuno utrnula, jedino sam tako mogao da nastupim - rekao je španski teniser posle finala.

Foto: ap photo

Rafael Nadal 14. put u karijeri osvojio Rolan Garos


"Marka" navodi da Nadal ima plan za dugoročno rešenje svog problema.

- Anestetici koje sam primao direktno u nerv su mi pomogli. Sada ću da prođem terapiju koja je drugačija. To mi je pomagalo i otklanjalo bol u prošlosti. Sastoji se od primanja injekcija s pulsirajućom radiofrekvencijom koja može smanjiti osetljivost nerva u stopalu. Od anestetika mi stopalo potpuno utrne i ne osećam ga, dok je tretman sa radiofrekvencijom dosta kontrolisaniji. On polovično ''uspava'' nerv. Videćemo kako će to izgledati u sezoni na travi - rekao je Nadal, koji je najavio da će igrati na Vimbldonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nata666

pre 1 godinu

Laze, a sto je ljudima muka da ga gledaju kako igra!!! Gace, nos, kosa, usi! Fuj!!!

Pera

pre 1 godinu

nije osecao stopalo i ni jednom se nije spotakao .. :) .. vreme je da konacno neko progovori protiv ovih lazi i namestanja pobednika u tenisu ..

Dragan

pre 1 godinu

Ocigledno je da nije u pitanju neka povreda . On trci kao konj i ne oseca nikakav bol ... Verovatno je narkonan i nakljukan steroidima a peta je samo izgovor za doping test . Uostalom ko proverava i dali uopste ima doping kontrolu za pobednika . Pozdrav iz Skoplja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija