• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.06.2022

11:47

NADAL PROMENIO PLOČU! Zašto ovo radi? Ovako odavno nije pričao o Đokoviću...

Tanjug

Tenis

NADAL PROMENIO PLOČU! Zašto ovo radi? Ovako odavno nije pričao o Đokoviću...

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal na Rolan Garosu se domogao 22. grend slem titule, ali je za sajt ATP izjavio da je Novak Ðoković glavni favorit da postane rekorder po broju grend slem trofeja

Rafael Nadal je nedavno osvojio 14. Rolan Garos čime je došao do 22. grend slem titule u karijeri, pa sada ima dve više od Novaka Ðokovića i Rodžera Federera koji imaju po 20.

Španac je u Barseloni počeo da prima radiofrekventne injekcije na povređenom stopalu, a smatra da je Novak u najboljoj poziciji u budućnosti jer nema problema sa povredama.

- Svašta može da se dogodi. Jasno je da je Ðoković u najboljoj poziciji da osvoji najviše grend slemova jer nema fizičkih problema, a igra na spektakularnom nivou - rekao je Nadal za sajt ATP.

"Kralj sljake" osvrnuo se i na status Rodžera Federera, koji je van terena 11 meseci zbog povrede kolena.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal prebacuje protisak na Novaka Đokovića



- On je dugo bio van svega i uvek možete da očekujete nešto posedno od njega. Mada svi znamo koliko je teško vratiti se, pogotovo sa 40 godina. Videćemo šta će biti. Samo želim da nastavim da se takmićim - izjavio je Nadal o Federeru.

Dao je Nadal sebi male šanse da osvoji kalendarski slem i objedini sva četiri grend slem trofeja u jednoj sezoni. Ove godine je osvojio Australijan open i Rolan Garos i na pola puta je od velikog podviga.

- Ludo je misliti o tome čak i da sam u savršenoj formi. Niko to nije uradio od Roda Lejvera i 1969. godine. Ðoković je bio najbliži prošle godine. Međutim, više od osvajanja kalendarskog slema činilo bi me srećnim i zadovoljnim da igram u sva četiri - istakao je španski teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija