• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

13:41

ODLUČILA SU DVA TAJ-BREJKA! Poznat prvi finalista turnira u Štutgartu! (VIDEO)

Tanjug

Tenis

ODLUČILA SU DVA TAJ-BREJKA! Poznat prvi finalista turnira u Štutgartu! (VIDEO)

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Beretini plasirao se u finale ATP turnira u Štutgartu, pošto je savladao Oskara Otea iz Nemačke sa 2:0 (7:6 (9:7, 7:6 (7:5))

Krajnje neizvestan meč viđen je između Italijana i Nemca, koji je u oba seta rešavao taj-brejk.

Rivali su čvrsto držali servis u prvih 12 gemova, ali je u dodatnom periodu viđeno čak pet.

Najpre je Beretini stigao do brejka, da bi Ote uzvratio ribrejkom i izjednačio na 1:1.

Nemac je do novog došao u sedmom poenu, kada je poveo sa 4:3, međutim, kao u prethodnom slučaju, Mateo je napravio ribrejk za 4:4.

Kod vođstva od 6:5, Beretini je imao set loptu, a onda Ote pošto je realizovao oba svoja servisa za 6:7, na kraju je kod vođstva Italijana 8:7 pogrešio Oskar i dozvolio rivalu da trijumfuje sa 9:7.

Slična slika viđena je u drugom setu. Bez kiksa do taj-brejka, međutim, kod vođstva 3:2 Beretini iznenadio Nemca i poveo sa 4:2.

Na 6:3 imao je Mateo tri meč lopte, ipak, nemački as je uspeo da smanji na 6:5, ali nije imao snage da napravi brejk i Beretini je sa 7:5 izborio plasman u finale.

Za novu titulu u karijeri, Italijan će se boriti protiv pobednika duela između Britanca Endija Mareja i Nika Kirjosa iz Australije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija