• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2022

07:24

AKO POSTOJI NEKO, SEM NOVAKA, KO MOŽE... Legendarni teniser ŠOKIRAO svojom izjavom! Za njega je ON favorit na Vimbldonu!?

reuters

Tenis

AKO POSTOJI NEKO, SEM NOVAKA, KO MOŽE... Legendarni teniser ŠOKIRAO svojom izjavom! Za njega je ON favorit na Vimbldonu!?

Podeli vest

Nekadašnji australijski teniser Tod Vudbridž veruje u dobar rezultat Nika Kirjosa na Vimbldonu u slučaju da izbegne Novaka Đokovića

Pripreme za Vimbldon uveliko su u toku, a danas je saopšteno da će srpski teniser Novak Đoković u Londonu biti prvi nosilac. Najbolji teniser svih vremena će tek u finalu moći da se sastane sa Rafaelom Nadalom, ali bi do titule mogao da ima veliki broj ozbiljnih prepreka. 

Jedan od tenisera koji preti je Nik Kirjos. Australijanac je sebe nedavno proglasio "Top 5" igračem na travi, a današnja pobeda protiv Stefanosa Cicipasa može to i da potvrdi. Pored toga, Australijanac je u karijeri uspevao da dobije sve iz "velike trojke", tako da je duel sa njim uvek bolje izbeći. 

Nekadašnji bivši australijski teniser Tod Vudbridž veruje da bi Kirjos mogao da ostvari dobar rezultat na Vimbldonu, ali da je preduslov za to da izbegne Novaka Đokovića u ranoj fazi turnira.

- Nik je u treningu, fokusiran je, imao je dobar početak sezone na travi. Ako postoji ijedan igrač, osim Novaka, koji može da pobedi bilo koga na toj podlozi, to je Kirjos. Videćemo kako će se nositi sa očekivanjima, ali ima šansu da ostvari dobar rezultat - rekao je Vudbridž. 

Foto: ap photo

Vlasnik deset titula na Vimbldonu u muškom i miks dublu ne priželjkuje šou između Srbina i svog sunarodnika u ranoj fazi takmičenja.

- Važno je gde će biti u žrebu. Svakako ne bismo voleli da bude u Novakovom delu, ali i to je mogućnost. Svakako, msilim da je realno da stigne do polufinala ove sezone. Ako do te faze stigne bez ikakvih problema sa povredama, onda je sve moguće - podvukao je Vudbridž. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija