• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2022

10:01

TREBA TESTIRATI NADALA! MEKINRO SE OGLASIO POVODOM PRIČE DA SE ŠPANAC DOPINGUJE! Nisam doktor, ALI...

reuters

Tenis

TREBA TESTIRATI NADALA! MEKINRO SE OGLASIO POVODOM PRIČE DA SE ŠPANAC DOPINGUJE! Nisam doktor, ALI...

Podeli vest

Nekadašnji američki teniser Patrik Mekinro, prokomentarisao je injekcije koje uzima španski as Rafael Nadal

Sve su glasnije priče o čudnovatim podvizima Rafaela Nadala koji se malo, malo žali na nepodnošljive bolove, jedva hoda, a onda dobija nestvarnu snagu kada je najpotrebnije!

Nadal je nedavno osvojio 14. titulu na Rolan Garosu uz pomoć injekcija koje je primio kako bi "uspavao" povređeno stopalo. Sada je poznati Amerikanac Patrik Mekinro govorio o medikamentima i teorijama zavere kada je španski as u pitanju.

Foto: reuters

 

- Bilo kako bilo Nadal nastavlja da pobeđuje. Ne znam kako to radi, on kaže da uzima injekcije protiv bolova. Ja nisam doktor i ne znam o čemu se tu tačno radi. Postoje teoretičari zavere koji se sada pojavljuju u svetu tenisa. Postoji teorija da se Nadal dopinguje, da uzima neku vrstu nedozvoljenih supstanci- rekao je Mekinro i nastavio.

Foto: printscreen

 



- Testirajte ga konstantno na svim velikim turnirima i analizirajte šta to tačno ubrizgava u stopalo, ali ja mislim da je to samo nešto protiv bolova. Ponavljam, nisam doktor i ne znAm tačno šta je, ali da je nešto ilegalno mislim da bi ga već odavno uhvatili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija