• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2022

23:01

NADAL NE MISLI NA TENIS! Evo šta radi pred Vimbldon! (VIDEO)

printscreen

Tenis

NADAL NE MISLI NA TENIS! Evo šta radi pred Vimbldon! (VIDEO)

Podeli vest

Nadal je na vanrednoj konferenciji u petak saopštitio da će nastupiti na predstojećem Vimbldonu, koji se održava od 27. juna do 10. jula, ali je rešio da malo skrene misli da tenisa i okrene se drugom sportu

Iako je na Majorku stigao na štakama posle osvajanja Rolan Garosa, Nadal je prošao kroz specijalnu terapiju "umrtvljavanja nerva" i uveliko počeo da trenira na travi, pa je sada obradovao svoje navijače...

Dan posle zvanične informacije da će nastupiti u Londonu, Rafael Nadal je reket zamenio štapom za golf i na terenima Son Servera učestvovao na  turniru.

Ovo je drugi put da španski teniski as igra na turniru pošto je na jednom takmičenju učestvovao i posle osvajanja Australijan opena!

Pokazao je da se sjajno nalazi u golfu i delovao je kao profesionalac! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija