• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

16:30

ČUVENI AMERIKANAC PODIGAO GLAS ZBOG ĐOKOVIĆA: Ludi ste ako mislite da mu to ne smeta...

reuters

Tenis

ČUVENI AMERIKANAC PODIGAO GLAS ZBOG ĐOKOVIĆA: Ludi ste ako mislite da mu to ne smeta...

Podeli vest

Amerikanac Džon Mekinro podržao je Novaka Đokovića pred start Vimbldona. Srbin u Londonu brani trofej, ali neće moći da osvoji poene

Teška godina za Novaka Đokovića. Zbog toga što nije vakcinisan protiv korona virusa nije mogao da igra na Australijan openu, potom na Indijan Velsu i u Majamiju, a pitanje je da li će se takmičiti na Ju Es openu.

Ponovo umešala prste, na Vimbldonu neće biti bodovanja, jer su Englezi kažnjeni pošto su zabranili učešće Rusima i Belorusima. Pitanje je da li će Srbin biti među prvih sedam na ATP listi posle Vimbldona jer će izgubiti veliki broj bodova. 

- Nijedan drugi igrač nije morao da se suoči sa tako velikim problemima. Nije fer! Moram to da kažem - rekao je legendarni američki teniser Džon Mekinro.

Foto: reuters

Džon Mekinro razume Novaka Đokovića

Mekinro je tokom karijere često bio na udaru jer je uvek bio bez dlake na jeziku, pa najbolje može da razume ono s čime se Đoković suočava.

- Ovaj momak je pronašao izlaz iz teških situacija više nego bilo koji drugi igrač u istoriji tenisa. Ako mislite da mu to ne smeta, vi ste ludi! On je toliko mentalno jak da može da se nosi i nekako usmerava svoj bes i frustraciju zbog onoga što on vidi kao nedostatak poštovanja, a to osećam i ja – istakao je legendarni Džon Mekinro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija