• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

15:25

MAREJ ŠOKIRAO SVET! Progovorio o majci i NAPASTVOVANJU!

Tenis

MAREJ ŠOKIRAO SVET! Progovorio o majci i NAPASTVOVANJU!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej otvorio je dušu i bez dlake na jeziku otkrio je da je bio ljut kad je saznao da je njegova majka Džudi bila žrtva seksualnog uznemiravanja

Marej je pričao o stvarima koje su i te kako bolne za nejga, tačnije o incidentu koji se dogodio pre osam godina na jednoj večeri posle panela o obrazovanju na kojem je Džudi Marej prisustvovala.

- Moj brat Džejmi je znao za to, ja nisam. Mama mi je sve rekla pre nego što je objavila članak. Bio sam veoma uznemiren i ljut, ali jednostavno nisam ni znao šta da kažem - rekao je Mari.

Foto: REUTERS/Matthew Childs

 

Otkriveno je da je jedan od čelnika panela o obrazovanju prvo spustio ruku na koleno majke slavnog tenisera, a onda je pokušao i da joj skine pantalone.

- To su situacije sa kojima se žene svakodnevno suočavaju i ko god to da pokuša mora da bude žestoko kažnjen. Ona je jaka žena - istakao je britanski teniser koji je u karijeri osvojio tri grend slem trofeja i dva zlata na Olimpijskim igrama.

Foto: Reuters

 

Podsetimo, Mari će u prvom kolu Vimbldona koji počinje u ponedeljak, igrati protiv Džejmsa Dakvorta iz Australije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija