• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

08:50

ANA IVANOVIĆ OTVORENO PRED VIMBLDON: Novak više uživa na travi od Rafe! Progovorila i o povratku na teren!

reuters

Tenis

ANA IVANOVIĆ OTVORENO PRED VIMBLDON: Novak više uživa na travi od Rafe! Progovorila i o povratku na teren!

Podeli vest

Ana Ivanović uživa u penziji, ali je pred početak Vimbldona govorila Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu, planovima za budućnost u svetu tenisa...

Ana Ivanović je u braku je sa Bastijanom Švajnštajgerom, imaju dvoje dece i živo život kao sav normalan svet, trude se da budu što dalje od medija i javnosti. 

Ali, nedevno su zajendo bili na Rolan Garosu, a pred start Vimbldona Srpkinja je dala zanimljiv intervju. Čini se da joj tenis sve više nedostaje. 

Ana veruje u Novaka

Ne vidim sebe kao trenera, ali želim da budem u tenisu, jer je to moj život. Bavila sam se ovim sportom od pete godine, uvek sam tu da podelim svoje iskustvo i da posavetujem nekoga, ali ne u ulozi trenera - rekla je Ana za "Ubitenis", a potom prognozirala predstojeći grend slem. 

Foto: reuters

Ana Ivanović neće u trenere

- Novak i Rafa igraju veoma dobro. Rekla bih da Đoković uživa na travi više nego Nadal, uz to brani titulu. Uvek je uzbudljivo gledati njih dvojicu kako se takmiče za grend slem trofeje. Tu je još dosta igrača koji mogu da naprave iznenađenje, ali su njih dvojica igrači koji dobijaju još više samopouzdanja kako turnir odmiče i to je dodatna prepreka za one mlađe. Uz to se igra na tri dobijena seta.

Anu lepe uspomene vežu za grend slem u Londonu. 

- Jedna od najlepših uspomena na Vimbldonu je plasman u polufinale. Takođe, dobro pamtim jedan meč, igrala sam protiv Nađe Petrove i meč je prekidan čak sedam puta zbog kiše. Igrale smo od 11 do 19 časova. Uspele smo da završimo pre velikog nevremena, bilo je to unikatno i nezaboravno iskustvo.

Nedostaje joj da bude na terenu.

- Nedostaje mi uzbuđenje igranja tenisa na velikim terenima, navijači, atmosfera. Imam zaista pregršt nezaboravnih trenutaka i taj osećaj mi fali. Volela sam i putovanja, takmičenja u raznim zemljama su nešto u čemu sam baš uživala.

Foto: reuters

 

Na pitanju o povratku Amerikanke Serene Vilijams, Ana je istakla veliko poštovanje za hrabrost 40–godišnjakinje.

- Neverovatno je ponovo videti Serenu, znam da voli da igra na travi. Zaista joj se divim zbog svega što je postigla i da se i dalje takmiči na visokom nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija