• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.06.2022

18:41

Favoriti opravdali uloge! Rud, Basilašvili i Nori u drugom kolu Vimbldona!

Tanjug

Tenis

Favoriti opravdali uloge! Rud, Basilašvili i Nori u drugom kolu Vimbldona!

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud plasirao se u drugo kolo Vimbldona u Londonu, pošto je pobedio 39. igrača sveta Španca Alberta Ramosa Vinjolasa posle tri seta, 7:6, 7:6, 6:2.

Šesti teniser sveta pobedio je posle dva sata i 48 minuta.

U prvom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk, koji je Rud dobio sa 7:1. Teniseri su u drugom setu napravili po dva brejka, posle čega je ponovo odigran taj-brejk, koji je norveški teniser dobio sa 11:9. Rud je lakše dobio treći set, dva puta je oduzeo servis Špancu i plasirao se u drugo kolo.

On će igrati protiv boljeg iz duela Francuza Uga Embera i Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

Foto: Tanjug

 



Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Čeha Lukaša Rosola sa 6:7, 7:6, 3:6, 6:3, 6:3. On će igrati protiv Francuza Katena Alisa, koji je pobedio sunarodnika Benou Pera sa 4:6, 6:1, 6:2, 6:4.

U drugom kolu je i Britanac Kameron Nori, pobedom protiv Španca Pabla Anduhara sa 6:0, 7:6, 6:3. Njegov protivnik biće Španac Haume Munar, koji je bio bolji od Brazilca Tijaga Monteira 6:2, 6:4, 7:5.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15