• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

07:40

SPARNO I KLIZAVO! Novak pričao o teškim uslovima, pa otkrio šta je rekao timu posle pobede, imao je dve DOBRE vesti!

reuters

Tenis

SPARNO I KLIZAVO! Novak pričao o teškim uslovima, pa otkrio šta je rekao timu posle pobede, imao je dve DOBRE vesti!

Podeli vest

Novak Đoković nije briljirao u prvom kolu Vimbldona, posle meča pričao je o psecifičnim uslovima za igru i priznao da se nije dobro osećao na terenu igrački

Iako se treći teniser sveta Novak Đoković na startu Vimbldona malo mučio, pobedio je Sunvu Kvona sa 3:1, pa ga u narednom kolu očekuje Australijanac Tanasi Kokinakis, veliki prijatelj Nika Kirjosa. 

Tešku uslovi na Vimbldonu

Dotakao se i teških uslova za igru. Ni gledaocima nije bilo lako, meč je u dva navrata prekidan jer je nekome pozlilo na tribinama.

Foto: reuters

 

- Bilo je jako sparno i u tim uslovima se i kliza dosta na terenu, nekoliko puta sam i pao. Nije baš najprijatnije za disanje. Trava je takva podloga, kada se igra u dvorani, koliko god imate dobru ventilaciju, klizaćete se i neće biti najprijatnije za disanje. Ali nije ni prvi ni poslednji put da igram u ovakvm uslovima - kazao je za Sport klub Novak Đoković.

Foto: reuters

Novak Đoković samokritičan posle prvog meča na Vimbldonu

Bio je nap as samokritičan, kao i uvek posle  partijem kojom nije zadovoljan. 

- Šalio sam se sa timom, imam dve dobre vesti, prva je da sam pobedio meč, a druga da od ovog meča mogu samo bolji da budem. Da ne budem previše samokritičan, bilo je nekih dobrih momenata, ali nisam se najbolje osećao na terenu, ni igrački, ni ovako. Verujem da može mnogo bolje. Igrao sam jako kvalitetno na treninzima, ali drugačije je kada izađete na teren bez zvaničnog turnira pred Vimbldon, protiv igrača koji je jako dobro osećao loptu danas sa osnovne linije, igrao brzo i ravno, bilo ga je teško probiti. Servis mi je pomogao u nekim nezgodnim situacijama - jasan je bio treći teniser sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija