• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

15:29

NAJNOVIJE VESTI IZ LONDONA! Evo šta radi Novak posle frke zbog korone!

reuters

Tenis

NAJNOVIJE VESTI IZ LONDONA! Evo šta radi Novak posle frke zbog korone!

Podeli vest

Nema mesta panici! Novak Đoković trenira i priprema se za meč drugog kola Vimbldona

U utorak je nastao haos u Londonu. Marin Čilić je morao da se povuče sa takmičenja jer je bio pozitivan na koronu, pa su se zabrinuli navijači Novaka Đokovića.

Treći teniser sveta trenirao je samo pre nekoliko dana sa Čilićem, pa su Englezi pisali da mu preti izbacivanje ako bude pozitivan.

Međutim, nema razloga za brigu. Novak Đoković je u utorak trenirao i pripremao se za meč drugog kola Vimbldona sa Tanasisom Kokinakisom, prenosi B92.net. Sparing partner bio mu je Janik Siner, a na terenu pored trenirao je i njegov prijatelj Endi Marej. Srbin je u prvom kolu bio bolji od korejskog tenisera Sonvua Kvona sa 3:1 u setovima.

Foto: reuters

Novak Đoković

- Kokinakis je definitivno veoma nezgodan protivnik na travi, gledao sam ga malo u prvom setu, izuzetno jak i prodoran prvi servis, jak forhend, jak je fizički, veoma dobro se snalazi na voleju. Kompletan je igrač, igra najbolji tenis, osvojio je svoj prvi turnir u Australiji, siguran sam da neće imati šta da izgubi, igraćemo na jednom od velikih terena i ja se nadam svojoj boljoj igri da mogu da pobedim taj meč - kazao je Novak Đoković.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Inače, i Mateo Beretini je morao da se povuče sa Vimbldona zbog korone, a nije sada svejedno ni Rafaelu Nadala, jer je trenirao sa Italijanom pre nekoliko dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15