• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

11:42

SKANDAL NAD SKANDALIMA! U Londonu mogu da IGRAJU KOVID POZITIVNI, a Novaka sabotiraju na svakom koraku!

Tanjug/AP Photo

Tenis

SKANDAL NAD SKANDALIMA! U Londonu mogu da IGRAJU KOVID POZITIVNI, a Novaka sabotiraju na svakom koraku!

Podeli vest

Mateo Beretini, sa kojim je Rafael Nadal trenirao u četvrtak, povukao se sa Vimbldona jer je pozitivno testiran na koronavirus

Ipak, španski teniser je bez problema igrao u utorak i pobedio Fransiska Serundola u četiri seta – 6:4, 6:3, 3:6, 6:4, za tri časa i 36 minuta igre.

Posle meča je jedan od novinara konstatovao da je Beretiniju rečeno da može da igra ukoliko bude želeo. On je ipak odlučio da ne želi da se takmiči, kako ne bi dolazio u kontakt sa ostalim igračima.

Igraju sa koronom

Podsećamo, pre samo nekoliko meseci Novaka Đokovića su proterali iz Australije jer nije vakcinisan protiv korone, sada ne može da uđe u SAD iz istog razloga, a na Vimbldonu igrači mogu da igraju sa kovidom. Skandal nad skandalima.

Takođe, dodatno je prašinu podigla Aliz Korne koja je otkrila  da je na Rolan Garosu bilo mnogo pozitivnih na kovid koji su učestvovali, a čini se da je isti slučaj i u Londinu.

Naravno, Rafael Nadal nema konkretno mišljenje o svemu što se dešava.

- Kada se takve stvari izgovore, lako je da se stvori konflikt, a prvo treba da budemo sigurni da postoji osnova za to. Ukoliko se ne varam, ne sećam se slučajeva kovida na Rolan Garosu. Nemam sve informacije kako bih izrazio jasno mišljenje o tome, a radije bih da ne govorim o stvarima sa kojima nisam sasvim upoznat - kazao je Španac, a potom dodao:

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal opet ništa ne zna

- Informacija koju ja imam, a ne znam da li je tačna, je da igrač može da odluči da li želi da se testira ukoliko ima neke simptome. Ako želiš da se testiraš i test budeš pozitivan, onda ne igraš. Ali ako mi vi sada kažete da možeš da nastaviš da igraš iako si pozitivan, zaista ne znam… Jedino što sam znao je da možeš da odlučiš da li želiš da se testiraš ukoliko se ne osećaš dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17