• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

12:30 >> 15:06

DEBAKL SRBINA! Kirjos samleo Krajinovića za 3. kolo Vimbldona!

Reuters

Tenis

DEBAKL SRBINA! Kirjos samleo Krajinovića za 3. kolo Vimbldona!

Podeli vest

U okviru 2. kola Vimbldona, Nik Kirjos je ubedljivo savladao Filipa Krajinovića sa 3:0 (2:6, 3:6, 1:6 )

Nestvarno dobro je igrao i servirao skandal majstor Nik Kirjos, dok je Filip Krajinović bio animačan, a meč je delovao kao duel mačke i miša! Potpuno je podbacio srpski as, a Australijanac se igrao na terenu!

Već u prvom gemu viđene su poteškoće za Krajinovića i dve brejk lopte za Kirjosa! Prvu je spasio Srbin, ali drugu šalje u aut i Australijanc pravi brejk! Tražio je Filip proveru, ali je Kirjos odmah krenuo sa pritiskom na sudiju...

 

Foto: printscreen

 

Ceo prvi set nije uspeo srpski teniser da oduzme poen Niku dok je servira, pa se ovaj prošetao i lako stigao do 6:2!

U drugom setu, nova rapsodija Kirjosa, bio je fenomenalan, igrao izvanredan tenis i nije davao ni promil šanse Srbinu da se ponada da može čak ni da mu ugrozi servis, a kamoli da razmišlja o brejku! Čak i kada je pri rezultatu 4:2 u svoju korist zaškripalo, u pomoć je pritekao as i rešio je o bez puno problema Kirjos!

Rutinski je i u trećem setu odradio Kirjos posao i dopustio je Srbinu samo jedan gem! Meč za zaborav Filipa Krajinovića, a reper Niku kako treba da igra u budućnosti! 

Posle njih dvojice nastupaju, između ostalih, Lorenco Sonego i Stefanos Cicipas, a onda na scenu stupa Rafael Nadal.Španca čeka Litvanac Ričardas Berenkis, 106. igrač sveta, a ovaj duel na Centralnom stadionu neće početi pre 16 časova.

KRAJINOVIĆ-KIRJOS 0:3 (2:6, 3:6, 1:6 )

 

Treći set:

1:6 - Brejk! Kraj! Nik Kirjos je u 3. kolu Vimbldona

1:5- Lagano dolazi Kirjos do ovog gema! Sada Filip servira za ostanak!

1:4 - Pokušao je pomalo da se poigrava Kirjos sa Krajinovićem, udarao lopticu kroz noge, ali ovaj gem je pripao Srbinu!

0:4 - Igra se ovaj meč samo sat i 17 minuta! Izgleda da se Krajinović pomirio sa porazom...

0:3 - Sjajan je Kirjos, ali Krajinović igra daleko ispod svog nivoa! Novi brejk za Australijanca! 

0:2 - Imao je po prvi put na meču Krajinović 0:30, ali je dao gas taman koliko mu treba Kirjos i osvojio gem, potvrdivši brejk!

Foto: Reuters/Andrew Couldridge

 

0:1 - Nestvarno je izvukao Kirjos nekoliko poena u ovom gemu i već na startu je brejknuo Filipa! 

Drugi set:

3:6 - Ne vredi, Kirjos danas igra izvanredno, čudo je potrebno Srbinu da danas trijumfuje!

3:5- Osvojio je gem na svoj servis naš as! 

2:5 - Krajinović sada servira za opstanak u drugom setu! Sve ide od ruke Niku Kirjosu!

2:4 - Teškom mukom, nakon nekoliko lepih poena, Filip Krajinović je smanjio vođstvo rivala!

1:4- Dvanaest asova je odserviaro Kirjos! Nestvarno servira Australijanac! 

Foto: reuters

 

1:3 - Dolazi do prvog osovjenog gema na svoj servis Srbin u drugom setu.

0:3 - Potvrđen je brejk Kirjosa! Tek sada je viđen prvi poen u meču koji je na servis protivnika osvojio Krajinović!

0:2 - BREJK! na jedvite jade je spasio tri brejk lopte Krajinović i došao u priliku da osvoji gem, ali je Nik došao do nove brejk lopte nakon savršenog loba. Nakon duže razmene udaraca brejknuo je srpskog tenisera...

0:1 - U ovim momentima meč deluje kao igra mačke i miša! Ništa ne polazi za rukom Krajinoviću, dok Kirjos igra perfektno! 

Prvi set:

2:6 - Novi brejk za Kirjosa! Moraće Filip što pre da zaboravi ovaj set i skoncentriše se hladne glave na naredni!

2:5 - Kirjos ređa asove kao na traci! Osam ih je već odservirao! Novim loptama servira za osptanak u setu Filip!

Foto: reuters

 

2:4 - Kao da se polako budi Krajinović, ali i dalje je nemoćan na servis protivnika! 

1:4 - Nestvarno servira Kirjos i prosto ne dopušta ni promil šanse Krajinoviću da napravi poen, a kamoli brejk! 

1:3 - Ne može srpski as da nađe svoju igru, a Kirjos je mnogo bolje ušao u današnji meč! Oseča Filip pritisak, što se može videti i po duploj grešci kada je mogao da reši gem u svoju korist! Muči se naš teniser na svoj servis, dok Kirjos lagano dobija svoj...

0:3 - Munjevito je potvrdio brejk Nik i i dalje nema Filip osvojen poen kada servira rival!

0:2 - BREJK! Već u prvom gemu poteškoće za Krajinovića i dve brejk lopte za Kirjosa! Prvu je spasio Srbin, ali drugu šalje u aut i Australijanc pravi brejk! Tražio je Filip proveru, ali je Kirjos odmah krenuo sa pritiskom na sudiju...

0:1 - Kirjos ubedljivo dobija prvi set! Nije dopustio Filipu niti jedan poen!

13:37- Počeo je meč!

13:30 - Izašli su na teren broj dva Filip i Nik, a gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju ovaj duel! Mnogi se pitaju šta će sada Australijanac naprtaviti i kako će Srbin reagovati na to!

13:15 - Polse meča Paule Badose i Irine Bare očekuje se izlazak na teren Filipa Krajinovića i Nika Kirjosa, pošto je Badosa slavila, uskoro će krenuti okršaj Srbina i Australijanca!

12:30 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete da pratiti dešavanja sa meča 2. kola Vimbldona između FIlipa Krajinovića i Nika Kirjosa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija