• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

07:55

NOVAK PREKINUO TRENING KADA JE VIDEO OVOG ČOVEKA: Ne smemo da pričamo, zna srpski!

reuters

Tenis

NOVAK PREKINUO TRENING KADA JE VIDEO OVOG ČOVEKA: Ne smemo da pričamo, zna srpski!

Podeli vest

Novak Đoković i Holanđanin Tim van Rajthoven prvi put će odmeriti snage i to u osmini finala Vimbldona

Taj meč postavljen je kao treći po redu na Centralnom terenu, a duel Srbina i Holanđanina ne bi trebalo da počne pre 18 časova.

Novak šaljivdžija

Prvi nosilac na Vimbldonu odradio je u subotu trening pred okršaj u osmini finala i malo se našalio sa narednim rivalom. Novak je trenirao sa potencijalnim rivalom u polufinalu turnira - Davidom Gofanom.

Trening su pratili Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića, fizioterapuet Ulises Badio, Goran Ivanišević, bio je tu i  legendarni Nenad Zimonjić, svojevremeno i prvi igrač u dublu na ATP listi. Dok je razgovarao sa Đokovićem u jednom momentu naš as je stao, video je da prolazi Tim van Rajthoven, njegov protivnik u osmini finala, i njegov trener Igor Sajsling.

Foto: reuters

Novak Đoković raspoložen pred meč osmine finala

 

Nole se našalio i rekao: "Ne smemo više da pričamo na srpskom čuće nas ovaj Igor Sajsling ", prenosi B92net. Igor, čija je majka Srpkinja, uz osmeh je poručio: "Razumem, razumem".

Đoković očigledno u sjajnom raspoloženju čeka nedelju i duel sa Holanđaninom. Prvi put će teniserti igrati u središnjoj nedelji. Do sada se na Vimbldonu nikada nije igralo tog dana, ali je i ta tradicija promenjena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17