• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

11:20

JA SILEDŽIJA? Kirjos žestoko ispozivao Cicipasa: I ja bih bio lud da me neko stalno pobeđuje!

Reuters

Tenis

JA SILEDŽIJA? Kirjos žestoko ispozivao Cicipasa: I ja bih bio lud da me neko stalno pobeđuje!

Podeli vest

Grk Stefanos Cicipas žestoko je prozvao Nika Kirjosa posla poraza u trećem kolu Vimbldona, a ovaj mu nije ostao dužan

Bio je to njihov četvrti međusobni duel, a Kirjos je slavio kao i u prethodna tri – 6:7, 6:4, 6:3, 7:6. Neverovatan meč odigrali su Grk i Australijanac koji je u jednom momentu tražio da diskvalifikuju Cicipasa  zbog toga što je lopticom pogodio navijače na tribini.

Kirjos odgovorio Cicipasu

To nije bilo sve, Cicipas je čak tokom meča iz sve snage gađao lopticom Kirjosa, mada je imao i drugo rešenje. Nakon susreta, Cicipas je Kirjosa označio kao siledžiju. Australijanac je imao odgovor.

- Ne znam šta da kažem. Kako sam ja to bio siledžija prema njemu? On je bio taj koji je mene gađao lopticama. On je bio taj koji je lopticom pogodio navijača. Ja nisam uradio ništa. Osim svojih prepirki sa sudijom, nisam uradio ništa da uvredim Stefanosa ili da mu bilo kako ukažem nepoštovanje - kazao je Nik, pa nastavio da pecka Cicipasa:

Foto: Reuters

Nik Kirjos prozvao Cicipasa

Verovatno bih i ja bio lud da me neko stalno pobeđuje. Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu, pa onda da se okrene svojim planovima o tome da mi ne dozvoli da igram.

Nik Kirjos se prisetio i meča drugog kola sa Filipom Krajinovićem.

- Kada sam igrao sa Filipom Krajinovićem on nije gađao lopticom navijače. Nije pogodio navijača. Zato sam i rekao sudiji da mislim da Stefanos ne treba da bude na terenu. Siguran sam da bih ja bio udaljen sa terena da su uloge zamenjene - poručio je Nik Kirjos, koji će u narednom kolu igrati protiv Brendona Nakašime.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija