• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

18:42

TREBA MI HLADNO VINO I TO POD HITNO! Kirjos PONOVO pravio ŠOU posle pobede!

Tanjug/AP

Tenis

TREBA MI HLADNO VINO I TO POD HITNO! Kirjos PONOVO pravio ŠOU posle pobede!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos igraće u četvrtfinalu Vimbldona posle trijumfa nad Amerikancem Brendonom Nakašimom

Kirjos je danas posle pet setova u Londonu slavio sa 4:6, 6:4, 7:6 (2), 3:6, 6:2 i tek treći put u karijeri igraće u četvrtfinalu grend slem turnira.

- Pohvale Brendonu, veoma je mlad, imao je odličnu nedelju i sjajan je teniser. Nije ovo bio moj najbolji performans, ali sam veoma srećan što idem dalje. Publika je bila neverovatna i hvala vam za svu podršku koju mi pružate - rekao je Nik Kirjos posle meča u Londonu. 

On će se u borbi za polufinale sastati sa Kristijanom Garinom. Čileanac je ranije danas posle pet setova bio bolji od Aleksa De Minora, a Kirijos ističe da mu je krivo što neće igrati protiv svog zemljaka. 

Foto: Tanjug/AP

- Bio sam veoma uzbuđen što ću igrati protiv Aleksa. Da budem iskren, kada sam dolazio ovamo video sam da vodi 2:0 u setovima i bio sam ubeđen da će to biti on. Ali, neću mnogo razmišljati o tome protiv Garina. Sada mi je potrebna dobra čaša vina, pod hitno - podvukao je Australijanac. 

Kirjos je drugi put ušao u četvrtfinale Vimbldona, prvi put je to učinio 2014. godine kada je debitovao i tada savladao Rafaela Nadala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija