• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

23:24

STEFAN UŽIVA NA VIMBLDONU! Novak ponovo SPARINGOVAO sa SINOM, a danas je imao i POJAČANJE!

reuters

Tenis

STEFAN UŽIVA NA VIMBLDONU! Novak ponovo SPARINGOVAO sa SINOM, a danas je imao i POJAČANJE!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković danas nije imao obaveze na Vimbldonu, a slobodan dan iskoristio je da ponovo "sparinguje" sa svojim sinom

Hrabro i sigurno Novak Đoković grabi ka novoj tituli na Vimbldonu. Srpski teniser danas nije imao obaveze na terenu, a slobodan dan iskoristio je da se spremi za duel sa Janikom Sinerom, ali i da još jednom trenira sa sinom Stefanom. 

Novak je posle treninga pričao za "Sportklub", a srpski teniser žurio je te nije imao mnogo vremena za razgovor sa medijima. 

- Par minuta nemam, ali minut i po imam. Stefan je atrakcija ovde, uživa i prija mu da bude na terenu. Kada nemam meč koristim priliku da igramo malo. Danas je sa njim igrao Petar Jelenić. Moj drug iz detinjstva, igrali smo i odrastali zajedno, lepo od njega što je odigrao sa Stefanom - rekao je Đoković. 

Foto: Tanjug

Prvi favorit za titulu na Vimbldonu dotakao se i sutrašnjeg duela sa Sinerom koji je napravio veliko iznenađenje i eliminisao Karlosa Alkaraza. 

- Našpanovane su sprave, dorađivali smo na treningu šta nije bilo dobro i dogovarali taktiku. Sutra ćemo na zagrevanju završiti pripremu. Idemo na pobedu - podvukao je srpski teniser. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija