• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

07:09

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Srbin otkrio šta je ŠAPNUO Federeru!

Tanjug/AP

Tenis

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Srbin otkrio šta je ŠAPNUO Federeru!

Podeli vest

Novak Đoković bi voleo da se na teren vrati njegov veliki rival Rodžer Federer

"Centralni teren" Vimbldona je u nedelju je proslavio 100 godina postojanja, a Novak Đoković i Rodžer Federer bili su u centru pažnje.

Novak šokorao javnost

Navijači se pitaju o meču su razgovarali veliki rivali, pošto je planetu obišla fotografija dok Novak i Rodžer ćaskaju. Čekanju je došao kraj, treći teniser sveta otkrio je šta je rekao Švajcarcu i šokirao javnost. Odnosno šta je šapnuo Federeru u trenutku kada su to zabeležile kamere.

- Mislite kao: Na kafi sa...? - nasmejao se Đoković i nastavio:

- Kada je dobio ovacije od publike, rekao sam mu: "Eto, vidiš koliko te vole. Moraš da se vratiš." I ja bih voleo da se vrati, pa da opet igramo jedan protiv drugog - otkrio je naš as i opet sve ostavio bez teksta, jer malo koji teniser bi želeo da se vrati njegov najveći rival.

Foto: Tanjug/AP

Nole šapnuo Rodžeru da se vrati

- On i Rafael Nadal su jedan od razloga što sam danas ovo što jesam, tačnije naše rivalstvo. Bila mi je čast da delim teren sa njim i svim tim legendama Vimbldona - rekao je šestostruki šampion Vimbldona.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federe r

- Ceo stadion je ustao na noge, pokazao koliko ga ljudi cene, poštuju i vole – i stvarno je legenda u svakom smislu. On je, naravno, jedan od mojih najvećih rivala u karijeri, nekako je čudno što ga ne viđamo na turnirima.

Federera muče povrede

Federer je poslednji meč odigrao prošle godine upravo na Vimbldonu, kada ga je u osmini finala počistio Hubert Hurkač. Imao je potom dve operacije kolena, a povratak je najavio u drugom delu sezone.

- Već nekoliko godina unazad kuburi sa povredama, odigrao je možda svega šačicu turnira – te je i sam rekao da mu je čudan osećaj da je došao na Vimbldon a da nije njegov aktivni učesnik. Mislim da je jako bitno za sport da takvi igrači igraju što više, jer to ipak privlači puno pažnje i svima nama kolektivno doprinosi dobrim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija