• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

07:20

PLANETA U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA! Ceo svet priča o Novakov potezu! Spreman za poletanje, krila aktivirana... (VIDEO/FOTO)

reuters

Tenis

PLANETA U TRANSU ZBOG ĐOKOVIĆA! Ceo svet priča o Novakov potezu! Spreman za poletanje, krila aktivirana... (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Spektakularnim preokretom protiv Janika Sinera pošto je gubio 0:2 Novak Đoković se domogao polufinala Vimbldona, a jednim potezom je podigao planetu na noge

Ne samo da se vratio kada su ga skoro svi otpisali, nego je fascinantnim poenima lomio 14 godina mlađeg rivala. 

Krila aktivirana

Novak Đoković je uradio nemoguće, uspeo je u četvrtfinalu Vimbldona da se vrati posle dva izgubljena seta ali i da postiže neverovatne poene. I kada ne briljira podiže visoko lestvicu. 

Pri rezultatu 4:2 za Novaka Đokovića u petom setu servirao je mladi Italijan, a na 30:30 Srbin je uspeo da ponovo oduševi tenisku publiku svojom karakterističnom "špagom". Sjajno je servirao Siner, jedva je Novak stigao tu loptu,  Janik je istrčao na mrežu i poslao loptu u potpuno drugi ugao terena. Svi su mislili da je sve gotovo, da je poen Sinerov, ali kraj je kada Novak kaže. Uspeo je čovek koji ima 35 godina da istrči na drugi deo terena, a onda prokliza, "pojede" teren da stigne tu lopticu i pošalje neodbranjivu dijagonalu. Nakon toga je ostao na zemlji i na sjajan način proslavio poen!

Svetski mediji i navijači se utrkuju ko će na spektakularniji način opisati ovaj potez Srbina. Pre nekoliko godina je bio Spajdermen, a sada je avion, raširio je krila...

- Spremni za poletanje! - poručili su sa Vimbldona i dodali:

 

 

- Leti kao anđeo - poruka je jednog navijača na Tviteru.

- Krila aktivirana - napisao je Đoković na Tviteru uz tri orla i zapalio društvene mreže.

 

 

 

- Čovek ili ptica?

 

 

 

 

 

 

- GOAT!

 

 

 

Kod navijača je Novak prikazan kao Tom Kruz u Nemogućoj misiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavle Kukic (@pavlekukic)

 

Britanski teniser Kameron Nori igraće protiv Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona, pošto je u utorak savladao Belgijanca Davida Gofana 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija