• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

22:32

NADAL ZAKUKAO: Neću da ispadnem lažov! Već sam doneo neke odluke...

reuters

Tenis

NADAL ZAKUKAO: Neću da ispadnem lažov! Već sam doneo neke odluke...

Podeli vest

Španski teniser Rafae Nadal plasirao se u polufinale VImbldona. Španac je posle pet dugih setova pobedio američkog tenisera Tejlora Frica rezultatom 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6, a na konferenciji za medije nakon meča istakao je da ne želi da ga ljudi smatraju lažovom zbog priče o povredi

Rafal Nadal je istakao da je meč igrao sa povredom stomaka zbog koje je morao mnogo toga da promeni u svojoj igri! Novinare zanimalo koliko je promena servisa uticala na ishod meča.

- Ne znam, to zavisi od mnogo faktora. Recimo, danas sam pobedio jer sam dobro igrao na osnovnoj liniji, a sigurno nisam pobedio zbog servisa. Na sreću ili nesreću, uspeo sam da se adaptiram i da uradim nešto dobro, pogotovo pod okolnostima u kojima se moje telo nalazilo. Unapredio sam svoj tenis i prilagodio ga potrebama, tako da sam zbog toga vrlo zadovoljan- rekao je Nadal.

Foto: reuters

 

Upitan je španski as kolike su šanse da igra protiv Kirjosa?

- Ne znam. Iksreno, ne mogu da to kažem sada, jer može da bude jedno, a sutra da se dogodi nešto drugo i da ja ispadnem lažov- rekao je Nadal.

Novinare je zanimalo da li ga čekaju dodatni pregledi...

- Da, već sam doneo neke odluke. Ne želim da budem osoba koja će jedno da priča, a drugo da radi, želim da budem potpuno iskren što se tiče mojih odluka, a situacija je takva da je sada nisam doneo. Odlukama nikad kraja, njih uvek donosi igrač, a postoji toliko različitih mišljenja i sve moramo da uradimo na pravi način. Ima nešto bitnije od Vimbldona, a to je zdravlje. Videćemo kako će to da ide- zaključio je jedan od najboljih tenisera svih vremena!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija