• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

17:34 >> 17:35

EVO KADA NOVAK IZLAZI NA TEREN! Organizatori napravili HAOS, ali sada je poznato ĐOKOVIĆ se sutra bori za FINALE!

REUTERS/Hannah McKay

Tenis

EVO KADA NOVAK IZLAZI NA TEREN! Organizatori napravili HAOS, ali sada je poznato ĐOKOVIĆ se sutra bori za FINALE!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković igraće sutra prvi meč na Centralnom terenu

Po prvi put ove sezone organizatori Vimbldona su kasnili sa objavom programa za stura. Ipak, posle nekoliko sati čekanja napokon je sve poznato, a srpski teniser Novak Đoković otvara sutrašnji dan na Centralnom terenu u Londonu. 

Prvi nosilac na Vimbldonu će na teren od 14:30, a rival u polufinalu će mu biti domaći teniser Kameron Nori. Po završetku njihovog "dvoboja" na teren izlaze Rafael Nadal i Nik Kirijos. 

Foto: reuters

Podsećamo, Novak Đoković se ove godine bori za sedmu titulu na Vimbldonu, a ujedno 21. grend slem trofej. On je do sada igrao samo jednom sa Kameronom Norijem i to prošle godine na završnom turniru ATP-a u Torinu. Tada je srpski as slavio sa 2:0. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija