• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2022

20:03

ŠTA VI RUSI SLAVITE, PA VI STE IZGUBILI! OZLOGLAŠENI Amerikanac se ponovo JAVIO! Čitav svet mu se SMEJE zbog ove GLUPOSTI!

REUTERS/Hannah Mckay

Tenis

ŠTA VI RUSI SLAVITE, PA VI STE IZGUBILI! OZLOGLAŠENI Amerikanac se ponovo JAVIO! Čitav svet mu se SMEJE zbog ove GLUPOSTI!

Podeli vest

Ruska teniserka sa pasošem Kazahstana Elena Ribakina osvojila je trofej na Vimbldonu

Iako je britanska Vlada zabranila ruskim teniserima i teniserkama učešće na Vimbldonu, trofej u ženskoj konkurenciji pripao je Ruskinji. Elena Ribakina savladala je Ons Žaber u finalu, a ona je pravo nastupa stekla činjenicom da poseduje i pasoš Kazahstana. 

Elena Ribakina je rođena u Moskvi i za Rusiju je nastupala do 19. godine kada je promenila pasoš i počela da igra za Kazahstan. Četiri godine kasnije stigla je do navjećeg uspeha u karijeri - titule na Vimbldonu. 

Izazvalo je to veliki skandal, a poznati američki novinar Ben Rotemberg ponovo je iskoristio priliku da negativno komentariše Rusiju. Amerikanac je poznat po svojim negativnim komentarima, posebno prema Novaku Đokoviću. 

Foto: REUTERS/Hannah McKay

- Očigledno je jako čudno posle zabrane Rusima da je Moskovljanka napustila Vimbldon sa titulom, ali u mojoj glavi, ovo pokazuje veliki ruski neuspeh. Elena Ribakina je napustila ruski tenis jer nisu uspeli da je podrže i prepoznaju njen talenat. Rusija je danas izgubila, Kazahstan je pobedio - rekao je Rotenberg. 

Njegov komentar naišao je na veliki broj negativnih reakcija navijača, a većina njih je podsetilo Amerikanca da su Rusi osvojili titulu iako im je bilo zabranjeno da se takmiče! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DobricLaza

pre 1 godinu

...Вимблдон је тако постао тениски центар... - ПРАВОСЛАВЉА....!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija