• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2022

21:12

MOŽDA SE BAJDEN PREDOMSLI, A DA LI ĆE NOVAK? Goran Ivanišević bez dlake na jeziku posle velikog Đokovićevog trijumfa!

REUTERS/Hannah Mckay

Tenis

MOŽDA SE BAJDEN PREDOMSLI, A DA LI ĆE NOVAK? Goran Ivanišević bez dlake na jeziku posle velikog Đokovićevog trijumfa!

Podeli vest

Trener Novaka Đoković, Goran Ivanišević prokomentarisao osvajanje titule našeg asa na Vimbldonu

Ivanišević je analizirao godinu, specifičnim rečim istakao je da nimalo nije bilo lako

- Bila je ovo usr**a godina. Teška godina, posebno za njega, ali i nas. Zaslužio je titulu - rekao je Ivanišević.

Kirjos je nepredvidiv.

Ivanišević će pričao i o stresu koji proživljava kao trener.

- Kada je Marijan Vajda bio tu, imao sam 50 odsto stresa. Sada imam 100 odsto. Mislim, pogledajte me. Ali, to je posao. Lepo je kad pobeđuje  - istakao je Goran Ivanišević.

Pomenuo je Ivanišević početak godine i situaciju u Australiji.

- Očekivali smo od njega posle Australije, nekoliko nedelja i povratak treninzima. Ali ne funkcioniše sve baš tako. Neki ljudi se nikad ne bi oporavili od toga. Herojski je sve to preživeo i vratio se tenisu. Nije mu trebalo mnogo vremena, tek toliko da se oporavi, da pronađe mir - kaže Ivanišević.

Jedno od pitanja bilo je i US Open. Za sada, kako stvari stoje, Đoković neće igrati u Njujorku, zbog zabrane ulaska u zemlju za nevakcinisane strance.

- Možda će se Bajden predomisliti... Hoće li Novak? Morate njega da pitate - zaključio je Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija