• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

13:01

ĐOKOVIĆ POPIO PIVO! DA LI JE MOGUĆE? "Ivanišević me naterao"

printscreen

Tenis

ĐOKOVIĆ POPIO PIVO! DA LI JE MOGUĆE? "Ivanišević me naterao"

Podeli vest

Novak Đoković ne pije pivo, ali je posle pobede protiv Nika Kirjosa u finalu Vimbldona morao da posluša trenera Gorana Ivaniševića

Novak Đoković je osvojio sedmi Vimbldon, a 21. grend slem u karijeri. Posle pobede je zaplakao, kako je rekao sve mu se nakupilo posle svega što mu se desilo ove sezone.

Nole je potom Martini Navratilovoj otkrio da je popio pivo, naravno, pre toga probao je opet travu na Vimbldonu. Pitala ga je Martina da li je jede nešto poseblo, usledio je odgovor i smeh:

- Travu sa Centralnog terena! Zapravo još čekam na prvi obrok posle meča, još nisam jeo - rekao je Nole za "Tennis Channela" odmah posle pobede u finalu i nastavio:

Novak pije pivo

- Ne pijem alkohol, nisam popio pivo godinama unazad, ali sam sad bio nateran od strane trenera Gorana Ivaniševića. Popio sam pivo i nisam toliko uživao u njemu.

- Probaj češko pivo - predložila je Navratilova, inače rođena Čehinja koja je svojevremeno uzela američki pasoš.

Foto: reuters

Novak uz pivo slavio 21. grend slem

- U češkom pivu bih možda više uživao - odgovorio je Đoković na sebi svojstven način.

Novakov sin Stefan nije gledao finale, a razlog je bio tenis. 

- Obožavam činjenicu da je odlučio da igra tenis umesto da gleda mene kako pobeđujem u finalu. Naravno, uvek bih voleo da je on bio tamo, ali već je to proživeo par puta, i prošle godine isto. Ali volim što mu ne smeta kad pažnja nije na njemu, ali i što mu ne smeta kad pažnja jeste na njemu. On uživa u igranju tenisa sa svojim drugom Bobijem Brajanom, sinom Boba Brajana. Toliko je zabavno pratiti ih ovih dana i gledati kako igraju - rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija