• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

21:41

BEOGRADOM GRMELO NO-LE, NO-LE! DOBRODOŠAO, ŠAMPIONE NAŠ! Pogledajte VATROMET EMOCIJA kada je Novak Đoković izašao pred SRPSKI NAROD! (VIDEO)

Starsport

Tenis

BEOGRADOM GRMELO NO-LE, NO-LE! DOBRODOŠAO, ŠAMPIONE NAŠ! Pogledajte VATROMET EMOCIJA kada je Novak Đoković izašao pred SRPSKI NAROD! (VIDEO)

Podeli vest

Fešta je počela u 20 časova, a nekih sat i po kasnije sada već tradicionalnom mestu dočeka srpskih šampiona i šampionki pojavio se on - Novak Đoković.

No-le, No-le grmeo je Beograd, Srbija je dočekala svog junaka, a on nije časio časa, posle dobrodošlice voditeljke Marije Kilibarde uzeo je reč:

- Takva nam je sudbina da moramo da prolazimo kroz trnovit put! Ipak, uvek postoji svetlo na kraju tunela! To ste vi!

-  Nekoliko puta sam bio na ovom balkonu i 2010. godine sa Dejvis kup reprezentacijom! Jelenom, Jankom, Viktorom, Anom, Nenadom... Jesu Boba Živojinović i Monika Seleš obeležili jednu etapu, ali su u u onih 10-15 godina stasavali teniseri, među kojima ja... taj neki srpski inat i volja za životom  i pobedom su presudili!

- Imam blagoslov da sam u sportu koji toliko volim i uz koji sam uspeo da postignem velike uspehe, a zahvalan sam što uvek mogu da proslavim to sa vama! Jedno veliko hvala svima što ste došli! Divni ste! Puno srpskih trobojki, puno dece, mladih ljudi. To mi ispunjava srce! Hvala vam i volim vas! Za ovakve trenutke vredi živeti raditi! Dostigao sam velike visine i osvojio sam sve velike torfeje, ali trofeji su trofeji, ali momenti gde delimo uspeh zajedno i gde se povezujemo na svakom nivou nosiću u srcu do kraja života! Ovi ljudi nemaju obavezu da budu ovde, a opet su se pojavili! Ulepšali ste mi veče, dan, godinu, život...

Pogledajte trenutak kada je Novak izašao na balkon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija