• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

18:17

Kirjos dobio odgovor od Đokovića koji je OBRADOVAO ceo svet!

printscreen

Tenis

Kirjos dobio odgovor od Đokovića koji je OBRADOVAO ceo svet!

Podeli vest

Uprkos tome da su u prošlosti imali mnogo netrpeljivosti i često se raspravljali, posle Vimbldona su izgladili odnos i postali sjajni prijatelji

Njih dvojica su pre meča imali zanimljivu opkladu, gde su Nik i Novak dogovorili da onaj ko pobedi plaća večeru, a Kirjos je to sa oduševljenjem prihvatio i rekao da će ići u noćni klub da luduju posle finala.

Ipak, posle meča nije bilo zajedničke večere niti izlaska. Đoković je imao obavezu da se pojavi na balu šampiona koji organizuje Vimbldon, dok je Nik bio na žurci gde su bile njegova devojka i sestra.

Nole je u ponedeljak već došao u Beograd, gde mu je priređen doček na platou ispred Starog dvora, tako da nije bilo vremena za druženje sa Kirjosom.

Finalista Vimbldona nije želeo da se pomiri sa činjenicom, pa je odlučio da Novaka javno "prozove" na društvenim mrežama i pita gde je njegova večera.

 

 

Gde je moja večera - napisao je Nik uz gomilu uzvičnika.

Njegov komentar je dobio preko 6.000 lajkova i više od 100 odgovora, a jedan od mnogobrojnih stigao je i od šampiona poslednjeg grend slema.

- Izvini druže. Zvao sam sve restorane u Londonu u nedelju uveče, i nije bilo slobodnih stolova. Plaćam večeru u Njujorku - napisao je Novak, čime je nagovestio da bi mogao da igra na US openu i da će doći do ukidanja zabrane da nevakcinisani protiv korona virusa mogu da dođu u Ameriku - napisao je Nole na Instagramu.

Podsetimo, US open je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17