• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

07:58

POJAVIO SE SNIMAK! Englezi u neverici, princ Vilijam sočno psuje na Novakovom meču! (VIDEO)

printscreen

Tenis

POJAVIO SE SNIMAK! Englezi u neverici, princ Vilijam sočno psuje na Novakovom meču! (VIDEO)

Podeli vest

Princ Vilijam našao se na udaru javnosti u Engleskoj posle mečeva Novaka Đokovića na Vimbldonu

Na društvenim mrežama pojavio se video kako princ Vilijam sočno psuje tokom meča Kamerona Norija i Novaka Đokovića koji je na kraju osovjio Vimblfon pobedom protiv Nika Kirjosa u finalu (3:1).

Kraljevska porodica ima stroge protokole i mora da ih se pridržava, ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Tako je Vilijam posle jedne katastrofalne greške Norija tokom meča sa Novakom sočno opsovao.

Ne, ne, ne, je** ga - opsovao je Vilijams, a nije imao sreće jer je baš u tom trenutku bio u kadar prenosa. 

Ovakav rečnik nije dozvoljen članovima kraljevske porodice u javnosti, a tokom finala Đokovića i Kirjosa nismo primetili da se princ Vilijam toliko nervirao...

 

 

Inače, mali princ Džordž morao je da odelo i kravatu na finalu bez obzira na vrućinu i činjenicu da je on još uvek dete, pa se moglo videti da negodije, ali morao je sve da istrpi. 

Pored toga, Novak Đoković poklonio se Kejt Midlton prilikom ceremonije dodele pehara, dok je bilo i onih koji su se pitali zašto se vojvotkinja nije pozdravila sa Đokovićem nakon toga.

Podsećamo, posle finala 2019. godine u kom je Novak pobedio Rodžera, Kejt se malo zanela. Prišla je Švajcarcu i stavila  ruku na njegovo rame i kratko su porazgovarali. Tada se našla na udaru kraljevske porodice, jer je za njih taj potez bio "neprihvatljiv i nepotreban."

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 1 godinu

To su koještarije, čiste koještarije engleske trash-štampe, poslovično naelektrisane prema monarhiji. Nekadašnje psovke već odavno nisu psovke, nego deo svakodnevnog rečnika ljudskog roda. Princ Vilijam ima troje dece, pobogu. A kako je mogao da izrazi želju svojoj supruzi da imaju troje dece, osim odgovarajućim rečima? Valjda neće u mraku spavaće sobe da koristi Brajovu azbuku !?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija