• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

10:12

ĐOKOVIĆ STIGAO U VISOKO! Pogledajte, naš as će otvoriti ove teniske terene! (FOTO)

Printscreen/Aleksandar Jovanović Cile

Tenis

ĐOKOVIĆ STIGAO U VISOKO! Pogledajte, naš as će otvoriti ove teniske terene! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je stigao u Visoko, kako je Inform,er već najavio, a tokom dana će otvoriti teniske terene

Od ranije je poznato da će Noval Đoković posle Vimbldona 13. jula zvanično otvoriti teniski kompleks u društvu prijatelja Semira Osmanagića.

Nole je više puta tokom proteklih godina posećivao Bosanske piramide, gde je često pronalazio mir i dodatnu energiju. Upravo zbog toga odlučio je da sa Osmanagićem, pronalazačem Bosanskih piramida, započne izgradnju teniskih terena u parku "Ravne dva" u Visokom.

Tereni će biti otvoreni na svečanoj ceremoniji. Novak Đoković će preseći vrpcu, ali i odigrati dva egzibiciona meča, dubl i meč protiv Ivana Dodiga.  

Osmanagić tvrdi da susrećemo dve civilizacije, prvu koja je gradila mrežu tunela pre 30.000 godina, i drugu koja ih je sve zatvorila pre 5.000 godina i napravila suvozidove. 

Kako je Informe već najavio, Novak Đoković je stigao u Visoko u sredu u ranim jutarnjim satima.

- Novak je upravo došao na moje imanje - potvrdio je Osmanagić. 

Foto: Peđa Milosavljević

Tereni u Visokom

-  Danas otvaramo regionalni centar za pripreme vrhunskih tenisera u Visokom. Imamo dva sjajna terena, prvi je tvrda podloga, a drugi je šljaka u klasi Rolan Garosa. To je pravi teniski stadion sa 1.500 mesta na prvom terenu i 600 mesta na drugom - kazao je on za TV Prva. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

Novak Đoković će u Visokom odigrati meč sa  Ivanom Dodigom.

- Novak će biti jako iznenađen. On je hteo terene za pripremu, a dobio je stadion. Ali dobio je ono što je želeo - regionalni centar gde će se u budućnosti pored svog kompleksa u Beogradu, moći osloniti na još jedan divan centar. Ovde su uslovi sjajni. Znate, ušće Save u Dunav, tu je i dosta komaraca. Kod nas komaraca nema, 500 metara nadmorske visine. Posle poraza u Madridu, Novak je rekao da je tamo viša nadmorska visina i lotpica ide brže. Mi imamo nadmorsku visinu. Dakle, Novak ne pripada samo Srbiji, on pripada čitavom Balkanu i čitavom svetu. On je sjajan čovek. Čovek je širokih interesa, čovek od principa i uzor za mnoge u svetu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija