• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. M.

13.07.2022

20:45

OVA ŽENA KUVA ZA ĐOKOVIĆA! Otkrila je za Informer šta Novak obožava da jede i da li traži posebnu hranu! (VIDEO)

printscreen/pixabay

Tenis

OVA ŽENA KUVA ZA ĐOKOVIĆA! Otkrila je za Informer šta Novak obožava da jede i da li traži posebnu hranu! (VIDEO)

Podeli vest

Izvesna Mirsada Gudegović, rođena Trifunović, brine se o ishrani Novaka Đokovića kada srpski as dođe u posetu bosanskim piramidama u Visokom

Mirsada je rođena u Visokom i vodi veliku brigu o tome šta Nole jede tokom boravka u mestu gde je Đoković danas proglašen za počasnog građanina.

Ona je otkrila u razgovoru za Informer, čime se srpski as hrani tokom boravka u ovom gradu.

Foto: printscreen

 

- Ništa ne zahteva. Danas je jeo uštipke od heljdinog brašna, sireve razne, sve od voća, prirodne sokove, 100 posto od ceđenog voća - kaže Mirsada za Informer, koja je pritom otkrila da Đoković nije vegan kao što su mogi mislili nego vegetarijanac.

Da li biste imali posebnu ishranu, da vam dođu neki drugi vegani, a da nisu to Semir Osmanagić i Nole?

- Da, za sve imamo vegetarijansku hranu. Dolaze nama i vegani.

Šta se Noletu najviše sviđa? Jel pohvalio nekad nešto da mu se sviđa?

- On kaže da mu se sve sviđa. Danas nije jeo čorbu, jer bi mu bilo previše. On se čovek zahvali za šta god da dobije, takav je čovek. Možda mu nešto nije prijalo, ali pohvali uvek sve.

Otkrila je da Đoković nema posebne zahteve, već da traži ishranu bez mesa, dok ona sama smišlja meni. Omiljeno jelo, Nole ipak ima:

- Te uštipke od heljde.

Koliko često Novak dolazi kod Vas?

- Dolaze svaki put ovde. Dolazio je i zimi, sedam dana - dodaje Mirsada.

Kako vam se sviđa što je mesto poznato po piramidama i po Noletu?

- Naravno da nije tih piramida, možda bi mogli zaključati rad, ugasiti svetlo i otići. Bilo bi zatvori kapiju, ugasi svetlo, zaključaj - istakla je Mirsada Gudegović, kuvarica Novaka Đokovića u Visokom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija